Acesta este ÎNCEPUTUL! ”În Dunăre si Rhin va veni să bea Cămila cea mare”

Cred că v-ati saturat de Nostradamus, dar totusi… aici este ceva interesant.  Profetiile lui  au fost mereu interpretate in diferite feluri, iar un catren de-al sau revine in atentie odata cu invazia imigrantilor in Europa. Specialistii spun despre catren ca e o profetie legata de momentul si desfasurarea celui de-al treilea razboi mondial:

In Dunare si Rhin va veni sa bea,

Camila cea mare, si nu e pocainta

Ronul va tremura mai tare decat Valea Loarei

Si in apropiere de Alpi, Cocosul ii va ruina”.

Acesta ar spune ca al treilea razboi mondial va incepe in clipa in care camila va bea apa din Dunare si Rhin. Nostradamus si-a scris versurile mult mai codificat decat isi imagineaza foarte multi, iar din punctul de vedere al cercetatorilor, „Camila” este asemuita cu o coalitie formata din statele arabe si care va invada Europa tocmai pana la Dunare si Rhin.

german

Desi acest scenariu era considerat departe de a se produce in urmatorii 20 de ani, acum, odata cu numarul mare de imigranti din statele arabe care ajung in Europa, lucrurile stau diferit. Intr-o altfel de perspectiva, „Camila” poate sa fie populatia araba care traieste in intreaga Europa, cu precadere in Franta si Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca si ceilalti locuitori ai tarilor prin care trece Dunarea, beau apa din Dunare, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regaseste in realitate.

Articolul este scris cu mult inaintea producerii atentatelor din Franta si Germania.

sursa: stiripesurse.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *