Guvernul olandez vrea o lege care să permită sinuciderea asistată

sinuciderea-asistata

Guvernul olandez vrea o lege care să permită sinuciderea asistată pentru oamenii care consideră că şi-au trăit viaţa, dar nu suferă de o boală în stadiu terminal.

Olanda a fost prima ţară care a autorizat eutanasia, în 2002, însă doar pentru pacienţii care sufereau de dureri insuportabile şi pentru care nu mai există speranţă de vindecare.

Într-o scrisoare adresată parlamentului, miniştrii Sănătăţii şi Justiţiei afirmă că este necesar ca oamenii care consideră că şi-au terminat treburile în această viaţă, potrivit unor criterii stricte şi atente, să poată să îşi încheie existenţa într-o manieră demnă. Nu este specificată vreo limită de vârstă.

Atenție!  Sinucigașii nu mai au iertare în veac, oricât de multe lucruri bune vor fi făcut în viață, dar să nu uităm că și Iuda, apostolul și prietenul Mântuitorului, deși s-a căit de fapta sa, totuși și-a pus capăt zilelor iar Mântuitorul i-a și prevestit soarta: ”Că Fiul Omului merge precum este scris despre El; dar vai de omul acela prin care este vândut Fiul Omului. Bine era de omul acela dacă nu s-ar fi născut.”

sursa: yogaesoteric.net

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *