Nefilimii- îngerii căzuţi. O istorie a ”poluării” genetice a omenirii

Acest articol dovedeste din nou ca Biblia este adevarata si este singura carte sfanta ce prezinta dovezi despre ce se intampla in prezent in lume, este singura in care ne vorbeste despre tot felul de monstruozitati, diavoli, reptilieni, ingeri cazuti, care sunt aceeasi,doar denumirea difera, in timp ce in restul cartilor “sfinte” acestia din urma, sunt venerati, ca diferite zeitati.

Nefilimii erau descendentii “fiilor lui Dumnezeu” si a “fiicelor oamenilor”, inainte de Potop, conform Genezei 6:04,  numele lor este folosit cu referire la gigantii care au locuit in Canaan, la momentul cuceririi Canaanului de catre Israael, conform Numerii 13:33. Nefilimi = uriasii cu cranii alungite ( vedeti pozele de mai jos), reptilienii anunnaki, extraterestrii antici, demoni, ingeri cazuti. In cartea lui Enoh sunt descrise aceste entitati.

Revelatiile si istoria adevarata descrise in Biblie nu sunt simple cuvinte, insa aceasta trebuie citita cu ochii formati.

nifilim

In continuare am sa citez cateva fragmente din Biblie, ce fac referire la cei mentionati mai sus:

Numeri 13: 32,33 : Ei au zis: „Ţara pe care am străbătut-o, ca s-o iscodim, este o ţară care mănâncă pe locuitorii ei; toţi aceia pe care i-am văzut acolo sunt oameni de statură înaltă. Apoi am mai văzut în ea pe uriaşi, pe copiii lui Anac, care se trag din neamul uriaşilor: înaintea noastră, şi faţă de ei parcă eram nişte lăcuste.”

Deuteronom 1:28 :” Unde să ne suim? Fraţii noştri ne-au înmuiat inima, zicând: „Poporul acela este un popor mai mare şi mai înalt la statură decât noi; cetăţile sunt mari şi întărite până la cer; ba încă, am văzut acolo şi copii de ai lui Anac.”

Deuteronom 3: 11: ‘‘ (Numai Og, împăratul Basanului, mai rămăsese din neamul refaimiţilor. Patul lui, un pat de fier, este la Raba, cetatea copiilor lui Amon. Lungimea lui este de nouă coţi, şi lăţimea de patru coţi, după cotul unui om.)” [aproximativ 3,5 metri]

1Samuel 17: 4-7 : ‘‘Atunci a ieşit un om din tabăra filistenilor şi a înaintat între cele două oştiri. El se numea Goliat, era din Gat şi avea o înălţime de şase coţi şi o palmă.[aproximativc 2,6 m] Pe cap avea un coif de aramă şi purta nişte zale de solzi, în greutate de cinci mii de sicli de aramă. Coada suliţei lui era ca un sul de ţesut, şi fierul suliţei cântărea şase sute de sicli de fier. Cel ce-i purta scutul mergea înaintea lui.”

Poate ca cel mai sugestiv pasaj este cel din Geneza capitol 6, verset 4: ‘‘ Uriaşii erau pe pământ în vremurile acelea şi chiar şi după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor şi le-au născut ele copii: aceştia erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume.”

giantscales PPP

Aceasta poate sa insemne o interventie a lui satana si a ingerilor cazuti in poluarea genetica a omenirii.,amestecind saminta lor cu saminta oamenilor . Cartea lui Enoh evoca pe larg aparitia uriasilor pe pamint.

Extrase din Cartea lui Enoh

Enoh , capitol 6 : ‘‘Venise o vreme cind copiii oamenilor se inmultisera si in acele zile li se nascusera fiice frumoase si pline de gratie. Si ingerii (veghetorii), copiii cerului ,le-au vazut si au poftit dupa ele, si si-au spus intre ei:” Veniti, sa ne alegem femei dintre oameni si sa avem copii cu ele”

Capitolul 69

Numele si rolurile ingerilor cazuti. Legamantul misterios pe care l-au revelat

1 Iată numele acestor Îngeri:
2 Primul dintre ei este Shemyaza, al doilea Aristiqifa, al treilea Armen, al patrulea Kokabiel, al cincilea Turiel, al şaselea Ramil, al şaptelea Daniel, al optulea Nechel, al nouălea Barachiel, al zecelea Azazel, al unsprezecelea Armaros, al doisprezecelea Bataryal, al treisprezecelea Basasael, al paisprezecelea Hananael, al cincisprezecelea Turel, al şaisprezecelea Simapisiel, al şaptesprezecelea Yetariel, al optsprezecelea Tamiel, al nouăsprezecelea Tariel, al douăzecilea Ramiel, al douăzeci şi unulea  Ananiel.
3 Acestea sunt căpeteniile. Iată acum căpeteniile din fruntea zecilor, a sutelor şi a cincizecilor.
4 Primul este Yechon: el este cel care i-a abătut pe toţi fiii lui Dumnezeu şi i-a făcut să se coboare pe Pământ prin intermediul femeilor.
5 Al doilea are ca nume Asbeel; el le-a dat sfaturi rele Îngerilor şi i-a îndemnat să se unească cu femeile.
6 Al treilea se cheamă Gadriel: el a sedus-o pe Eva, le-a arătat oamenilor cum să producă răni mortale şi i-a învăţat să facă scuturi, armuri şi spade, precum şi toate instrumentele morţii pentru bătălie.
7 Prin intermediul lui, acestea au ajuns la oameni.
8 Al patrulea Înger se cheamă Penemuel: el i-a învăţat pe oameni să distingă gustul amar de cel dulce şi le-a arătat toată ştiinţa angelică.
9 Tot el i-a învăţat să scrie cu cerneală, pe papirus, şi mulţi sunt cei ce se află în greşeală din acea zi.
10 Căci oamenii n-au fost aduşi pe lume în acest scop, pentru a-şi afirma astfel credinţa, cu o pană şi hârtie.
11 Ei nu au fost creaţi în alt scop decât pentru a deveni Îngeri, adică pentru a rămâne drepţi şi curaţi, astfel ca moartea să nu aibă niciodată putere asupra lor. Dar din cauza acestei cunoaşteri care le-a fost dată acum oamenilor, ei vor pieri. şi tot prin puterea ei moartea mă devorează şi pe mine.
12 Numele celui de-al cincelea Înger este Kasdeya: el este cel care le-a arătat oamenilor cum să producă răni folosind spiritele şi demonii. El i-a învăţat de asemenea cum să zgândărească fătul în pântecele mamei pentru ca aceasta să avorteze. El i-a învăţat cum să rănească sufletele, să cunoască muşcăturile de şarpe şi relele cauzate de căldura Soarelui la zenit.
13 şi iată lucrarea lui Kasbeel, stăpânul legământului pe care-l arăta sfinţilor pe vremea când sălăşluia întru slava divină; numele lui este Beqa.
14 El i-a cerut lui Mihail să-i reveleze “numele secrete” pentru a se putea folosi de ele în legământul lui.
15 Akael a depus acest legământ, de o putere extraordinară, în mâinile lui Mihail.
16 Iată ce conţine: prin el a fost suspendat cerul înainte ca lumea să fi fost creată.
17 Prin el a fost aşezat Pământul pe ape şi din străfundurile tainice ale munţilor ţâşnesc ape frumoase.
18 Tot prin acest legământ a fost creată şi marea şi i s-a dăruit nisipul ca temelie în vremea mâniei sale.
19 Tot prin el, abisurile nu se mişcă.
20 Prin el, Soarele şi Luna îşi săvârşesc drumul fără a încălca legile cărora le sunt supuse din veacul vecilor.
21 Stelele îşi urmează calea şi răspund la numele tainic care le-a fost dat.
22 La fel şi pentru spiritele apelor, ale vânturilor şi ale suflurilor.
23 Vocea tunetului şi lumina fulgerelor sunt păzite, la fel ca şi rezervele de grindină, de gheaţă, de ceaţă, de ploaie şi de rouă.
24 şi toate sunt credincioase şi-I mulţumesc Duhului. Ele Îl laudă cu toată puterea lor, iar hrana şi-o află în aducerea de prinosuri.
25 Acest legământ îi ţine cu toată puterea lui, prin el sunt ei păstraţi, scutiţi de orice abatere şi prăpăd.
26 Ei au simţit o mare bucurie, L-au binecuvântat, L-au preamărit şi lăudat pe Dumnezeu pentru că le-a fost