Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Al treilea mesaj de la Fatima. ”O țară va deveni instrumentul de pedeapsă a lui Dumnezeu”

Sora Lucia din Fatima, in 1957 poveste cum Sfanta Fecioara le-a spus ei si celor doi veri ai sai ca ”o tara va deveni instrumentul de pedeapsa a lui Dumnezeu”.

Un mesaj misterios si interesant, care revine in actualitate, mai mult ca oricand, dat fiind situatia din lumea intreaga.

Parintele canadian Gruner, pornind de la situatia geopolitica actuala, coroborand cu spusele sorei Lucia din Fatima, trage un semnal de alarma asupra unui iminent razboi mondial. Parintele Gruner este persecutat de Vatican, de peste 40 de ani, pentru ca a fost un sustinator al miracolului care s-a produs la Fatima, aparitia Sfintei Fecioare si discutia cu cei trei copii, printre care si Lucia.

Cunoscandu-i pozitia si credinta ca mesajele transmise la Fatima de Sfanta Fecioara sunt realitate, rusii l-au contactat si l-au invitat la ambasada rusiei din Roma, pentru a purta o discutie.

Parintele a declarat ca intalnirea la ambasada a durat cateva ore si ca in urma discutiilor, ambasadorul a trimis lui Putin un raport in acest sens.

Rusii au fost foarte interesati de cel de al treilea secret de la Fatima. O luna mai tarziu, Putin a facut o vizita la Vatican, oferindu-i cadou o icoana Papei, cu Maica Domnului. Cinci luni mai tarziu, dupa intalnirea cu parintele Gruner, a izbucnit razboiul din Crimeea.

Cel de al treilea secret de la Fatima a fost dezvaluit in 13 mai 2000, dupa vizita papei Ioan Paul al II-lea la Fatima. Trei ani mai tarziu, sora Lucia murea. O alta pozitie interesanta, referitor la cel de al treilea secret de la Fatima a avut parintele Malachi Martin, o persoana foarte influenta la Vatican.

Intr-un interviu el a reamintit un eveniment pe care unii l-am uitat, sau poate nu l-am cunoscut.

In anul 1914, cu trei ani inainte de evenimentul de la Fatima, intr-un sat din Ucraina, Hrushiv, Fecioara a aparut satenilor, chiar langa cupola bisericii, anuntandu-i ca vor veni zile grele pentru ei si religia lor, timp de 80 de ani. Instaurarea comunismului a adus si in Ucraina persecutiile religioase.

In 27 aprilie 1987, la un an de la tragedia de la Cernobil, Fecioara apare din nou, in acelasi sat, langa biserica, unde ii transmite un mesaj unei fetite in varsta de 10, pe nume Marina Kyzin. Marina sustine ca in mesaj, Fecioara a adresat rugamintea de a transmite oamenilor sa se roage, pentru ca un mare rau va veni din Rusia. Fecioara a aparut pe cerul Ucrainei pana in 15 august 1987. Peste 500000 de oameni i-au vazut chipul.

sursa: caplimpede.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.