Anunțul oficial al medicului Casei Albe despre starea de sănătate a Președintelui Trump

foto: Inverse

Donald Trump (71 de ani) a petrecut aproximativ trei ore la spitalul din Bethesda, Maryland, pentru a i se face un checkup, primul în calitate de preşedinte.

În timpul vizitei medicale, lui Trump i s-au verificat, între altele, tensiunea, colesterolul, glucoza şi greutatea. Preşedintelui i s-a făcut şi un control la inimă, notează noi.md.

Medicul Casei Albe, Ronny Jackson, a anunțat, după ce Donald Trump a făcut prima vizită medicală la spitalul militar Walter Reed, că președintele american are o sănătate excelentă, relatează AP.

„Vizita medicală a decurs extraordinar de bine. Președintele are o sănătate excelentă și abia aștept să anunț unele detalii marți”, a precizat Jackson într-un comunicat.

 

Marţi vor fi anunţate detalii cu privire la vizita medicală, care însă nu a inclus şi un examen psihiatric, după cum a precizat Casa Albă în urmă cu cîteva zile.

Vizibil deranjat de întrebări cu privire la capacităţile sale mentale ridicate într-o carte polemică despre preşedinţie, Trump s-a lăudat săptămîna trecută, pe Twitter, cu facultăţile sale mentale, catalogîndu-se un „geniu foarte stabil”.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *