Către o nouă ordine mondială. ” Este o lume sinistră, un spectacol ce amintește fără echivoc de universurile apocaliptice imaginate acum 500 de ani”

In haosul care a pus stapanire pe planeta Pamant, printre razboaie si terorism, epidemii devastatoare si asasinate in masa, accidente si fenomene necontrolabile in care e implicata (si) natura, foamete si declinul drastic al puterii legilor umane, un flagel sinistru, grotesc si cu o forta distrugatoare inimaginabila isi face loc in mod subtil si pervers, cu tenacitate si cinism, in societatea umana de oriunde ar fi ea.

E vorba despre intruziunea violenta in normalitatea cotidiana a unor forme sinistre ale patologicului, sub masca unei nevoi generale de toleranta.

Este edificarea minutioasa si din ce in ce mai solida, din pacate, a unei atitudini de discriminare puternic pozitiva ce are drept nucleu asa-numitele minoritati sexuale LGBT (lesbiene-gay-bisexuali-transsexuali), carora guvernele actuale le intind aproape pretutindeni in lume covorul rosu, acolo unde nu sunt acceptate venindu-se cu amenintari agresive si cu sanctiuni fara scrupule, in scopul schimbarii atitudinii spre linia trasata de maleficele eminente cenusii ale Noii Ordini Mondiale (NWO).

 Individul uman, cu bun-simt, este chiar tentat sa acorde anomaliilor sexuale un fel de credit: OK, trebuie sa admitem ca de mii de ani exista homosexuali si lesbiene, indivizi cu caracteristici de gen nedefinite anatomo-functional – nenorociri de care nu ei sunt principali responsabili si care ar trebui integrati cumva in lumea normala.

Numai ca s-a ajuns la situatia perfect sugerata de zicala „Ii dai un deget si iti ia toata mana”. Au devenit pandemice defilarile exhibitioniste ale creaturilor grotesti care obliga, practic, populatia sa le priveasca chipurile mutilate si sa le aprobe gesturile si sloganurile desantate.

 Ceea ce pana mai ieri era inca tinut sub controlul legilor omenesti, azi a devenit o aparent inofensiva „diferenta de gen” lasata sa inunde fara oprire spatiul public. Insa, incomparabil mai grav e faptul ca nu avem deloc de-a face cu simple incercari de iesire din anonimat, ci exista obiective majore, declarate public, ale acestor indivizi: primul dintre ele – distrugerea efectiva a familiei traditionale (uniunea liber consimtita dintre un barbat si o femeie), desfiintarea casatoriei asa cum se realizeaza aceasta de mii de ani pe toata planeta.

O spun persoane despre care nu poti jura ca sunt barbati sau femei si care se lauda cu multiple relatii hetero sau homosexuale, cu incest si pedofilie, si care poarta „titlul” de activist al miscarii LGBT.

 Este o lume sinistra, un spectacol, fatalmente, real, ce aminteste fara echivoc de universurile apocaliptice imaginate acum 500 si mai bine de ani de celebrul pictor al desfraului extrem si al pacatelor omenesti, Hieronymus Bosch…

Autor: ADRIAN-NICOLAE POPESCU

sursa: revistamagazin.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *