Declarația ANULUI! Donald Trump, FORŢAT să plece de la Casa Albă! Va fi pus sub ACUZARE?

trump

Donald Trump o să cunoască unul dintre cele mai mari eşecuri din întreaga viaţă. Afirmaţia îi aparţine unuia dintre cei mai apreciaţi istorici ai SUA, Ronald L. Feinman, scrie evz.ro.

Ronald Feinman consideră că actualul lider va avea al doilea cel mai scurt mandat din istoria SUA. Conform estimărilor făcute de reputatul istoric, Donald Trump va rămîne în funcţie  „între cele  31 de zile ale lui William Henry Harrison, din 1841”, care a murit de pneumonie şi cele „199 de zile ale lui James A. Garfield, din 1881”, care a murit la 79 de zile după ce a fost împuşcat într-o încercare de asasinat, „după o suferinţă teribilă şi malpraxis”.

William Henry Harrison s-a nascut pe 9 februarie 1773 si a decedat pe 4 aprilie 1841. A fost un lider militar american, politician si cel de-al 19-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii (intre 4 martie 1841 – 4 aprilie 1841). Harrison a fost primul guvernator al Teritoriului Indiana si membru al House of Representatives si senator din partea statului Ohio. A dobândit faima nationala ca erou de razboi, dupa învingerea indienilor americani în batalia de la Tippecanoe, din 1811, lupta în urma careia a dobândit numele de „Tippecanoe” sau „Old Tippecanoe”. Ca general în Razboiul din 1812, contributia sa cea mai notabila a fost obtinerea victoriei în cadrul bataliei cunoscuta ca Battle of the Thames, victorie care a clarificat dominatia americanilor asupra britanicilor în zona de care Harrison era responsabil, notează infoazi.ro.

Afirmaţiile istoricului survin după ce speculaţiile privind implicarea Rusiei în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din SUA au luat amploare. Ronald Feinman este convins că Donald Trump va fi forţat să demisioneze sau va fi pus sub acuzare.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *