Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

După ce vei citi aceste lucruri, nu vei mai arunca niciodată cojile de ou!

coji de oua

Coaja de ou este o sursa de minerale și conține 90% calciu. Calciul este ușor de absorbit de către organism pentru ca compoziția sa chimică este aproape identică cu cea a dinților și a oaselor.

Daca este consumat in cantitati mai mari, nu numai ca vei scapa de simptomele pe care le experimentezi cand ai lipsa de calciu in organism, dar vei si preveni osteoporoza, reducand totodata nivelul colesterolului si tensiunea arteriala, pentru ca ajuta la producerea celulelor sanguine.

Cojile de ou contin, de asemenea, fier, zinc, cupru, mangan, fluor, fosfor, crom. De aceea, multi experti recomanda cojile de ou ca si supliment de calciu.

Este recomandat sa iti incluzi in dieta zilnica intre 1.5 si 3 grame de coji de ou zdrobite. Aici gasiti cateva idei despre cum si de ce sa folositi cojile de ou:

  1. Intarirea organismul si curatarea sangelui

Spala cojile de la 5 oua, zdrobeste-le bine si pune-le intr-un recipient cu 3 litri de apa. Tine produsul in frigider pentru 7 zile inainte sa il consumi. Bea cate 2 sau 3 pahare pe zi. Poti adauga si lamaie.

  1. Glanda tiroida

Ia 8 coji de oua, spala-le perfect si zdrobestele foarte bine. Stoarce doua lamai peste si lasa-l in frigider pentru cateva zile. Cand se inmoaie cojile de ou, strecoara sucul si amesteca-l cu un litru de rakia (bautura traditionala din Bulgaria) si cu un kilogram de miere. Lasa mixtura sa stea pentru 7 zile inainte sa o consumi. Consuma o lingurita pe zi de 2 pana la 4 ori dupa mese.

  1. Gastrita, ulcer

Zdrobeste cateva coji de ou. Alege un varf de cutit din ele, este o cantitate suficienta pentru a trata aceste probleme. Amesteca-le cu 2 linguri de suc de lamaie. Dupa ce se inmoaie cojile de ou, adauga un decilitru de lapte cald. Consuma acest amestec de doua ori pe zi – pe stomacul gol de dimineata si inainte de a merge la culcare.

Articol relatat de portalul andreiturcu.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.