Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

El Chupacabra, vampirul caprelor – Legendă sau realitate?

foto: ufoinsight.com

Cupacabra(sugatorul de capre, sau vampirul caprelor) este un animal necunoscut de catre stiinta si sistematic omoara animale in locuri ca Puerto Rico, Miami, Nicaragua, Chile si Mexic.

Numele creaturii provine dupa descoperirea unor capre moarte in Puerto Rico, cu rani in gat si sangele lor uscat. Dupa cum relata UFO Magazine (Martie – Aprilie 1996), au fost mai mult de 2000 de cazuri raportate de animale mutilate in Puerto Rico, acestea punandu-se pe seama lui Chupacabra.

Autoritatile portoricane mentionau ca moartea animalelor e datorata unor muscaturi de caini vagabonzi sau alte animale exotuce, ca si pantera, introdusa ilegal pe teritoriul insulei. Directorul Departamentului de Servicii agricole-veterinare din Puerto Rico, Hector Garcia, a anuntat ca nu e nimic neobisnuit sau extraordinar despre cazul observat. Un veterinar a spus:”acesta putea fi si un om ce apartinea de o anumita secta religioasa, sau la fel si un alt animal. Putea fi de asemenea cineva care a vrut sa se distreze pe seama populatiei portoricane.”
Chupacabra este si creatura de zi, si de noapte, a fost vazut un exemplar ziua pe strada, spre uimirea privitorilor. Un martor ocular, Lucy Batista intervievat de Jorge Martin, relata ca celelalte animale erau panicate si speriate la aparitia creaturii. Au mai fost vazute Chupacabra aterizand pe copaci si inclinandu-i datorita greutatii lor considerabile. Autoritatile au tinut faptul in tacere, in timp ce presa locala o scotea la lumina.
O agentie de securitate reclama inaptitudinea angajatilor de a lucra in al treilea schimb din cauza fricii de aceste animale.

Ca si alte creaturi ciudate, chupacabra a fost descris in variate moduri. Unii martori au vazut o mica fiinta jumatate extraterestru, jumatate dinozaur vampir fara coada, cu pene ce se lasau pe spate; altii au vazut o creatura ca o pantera cu o limba ca de sarpe si lunga; altii iarasi au vazut un animal care sarea si lasa in urma o duhoare, un miros de sulf.

Dupa presupunerile unora, s-ar parea sa fie un tip de dinozaur necunoscut. Unii sunt convinsi ca ranile animalelor ucise de chupacabra indica o prezenta extraterestra. Oricum, mutilarile nu sunt atribuie extraterestrilor insisi, ci mai degraba „animalelor de companie” ale lor, sau niste experimente scapate de sub control. Aceste creaturi, ca si altele similare sunt incadrate in categoria Entitatilor Biologice Anormale (Anomalous Biological Entities [ABEs]), aceasta sectiune fiind tot in cadrul ufologiei.

Cei ce cred ca chupacabra este un ABE cred de asemenea ca este o actiune mass media si guvernamentala de a ascunde adevarul departe de lume, probabil ca sa previna panica. Aceasta parere este mentionata in ciuda faptului ca presedintele Comisiei de Agricultura din Puerto Rico( Juan Lopez) a luat o decizie cerand o investigatie in mod oficial pentru a clarifica situatia. Un jurnalist portorican, care s-a descris ca si ufolog a declarat ca guvernele american si portorican au capturat doua dintre aceste creaturi. Probabil curand va fi un film despre autopsia de ABE (ceva de genu’ Roswell?)

ABE -urile pot fi produse si prin manipulatii genetice sofisticate. Omul de stiinta rus Dr. Tsian Kanchen a produs o manipulare genetica care a creat o specie de organism vegetal si animal incrucisate electronic. Kanchen a dezvoltat un sistem electronic cum el poate lua campul bioenergetic al ADN- ului de la organisme si sa-l transfere pe cale electronica la alte organisme. Utilizand aceste tehnologii, el a creat noi rase incredibile, cum ar fi rate/gaini, cu caractere ale ambelor specii, sau capre/iepuri si noi hibrizi de plante, cum ar fi porumb/grau, arahide/floarea soarelui si castraveti/lubenita. Acestea au fost produse prin legarea datelor genetice ale diferitelor organisme, continute in campurile lor bioenergetice, printr-o bio-legare de frecventa ultra ridicata. Daca rusii au creat aceste tehnologii, atunci fara dubii ca si americanii sau alte superputeri pot crea asa ceva. Deci, e foarte posibil ca aceste chupacabras sau alte ABE -uri sa fie creeate de oameni.

Un anume Martin a raportat ca un chupacabra a fost ucis si au fost prelevate probe ale sangelui. Analiza genetica a dezvaluit ca inca de departe sangele lui nu e compatibil cu cel uman si nici cu cel al vreunui alt animal cunoscut. Raportul de magneziu, fosfor, calciu si potasiu sunt incompatibile cu cele ale sangelui omenesc. Raportul elementelor din sangele de chupacabra este prea ridicat. Raportul RG (albumina/globulina, cred) este de asemenea incompatibil. Rezultatele testelor nu admit ca rapoartele componentelor sangelui de chupacabra sa fie compatibil cu al vreunui animal cunoscut.

In prezent noi nu putem compara proba cu a unui alt organism terestru. Deci poate fi un produs al unei manipulari genetice ultrasofisticate, sau un organism strain de mediul nostru sau sau poate un extraterestru. (Martin)
. Imaginile si analizele nu sunt toate clare in privinta mutilatiilor, autopsiile cadavrelor mutilate si probele de sange raman speculatii pentru cea mai mare parte. Oricum un pretins chupacabra a fost omorat in Nicaragua si a fost examinat de oamenii de stiinta de la Universitatea Nationala din Nicaragua. Oamenii de stiinta au dezvaluit ca, corpul ,”carcasa” este cel al unui caine obisnuit. El Chupacabra, sa fie Chihuahua ?

sursa: exclusivenews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.