Europa Centrală ia ATITUDINE! Produse pentru Est la prețuri ca în Vest. Doar ambalajul e la fel, conținutul e inferior!

hipermarket

Încă o dată se dovedește că produsele care ajung în Europa de Est, fabricate de acceași companie care le distribuie și în Occident, sunt de o calitate mult inferioară celor vândute în Vestul continentului.

Primii care au sesizat că multinaționalele aduc produse în care numai ambalajul este la fel în Est și în Vest, nu și calitatea, au fost cehii și slovacii. Acum o fac și ungurii.

Autoritățile de la Budapesta susțin că marile companii obișnuiesc să comercializeze produse de o calitate inferioară pe piața din estul Europei, chiar dacă este utilizat același brand și preț ca în țările din vestul Europei.

Autoritățiile slovace, ca și cele din Cehia, au anunțat săptămâna trecută că au descoperit diferențe de gust, compoziție și aspect în aproape zece produse alimentare vândute local, prin comparație cu aceleași produse din Germania și Austria.

Testele au confirmat că mai multe companii multinaționale comercializează produse de o calitate diferită, dar sub același brand, în anumite țări din UE, scrie activenews.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *