Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

Fantastic, câte afecțiuni poţi trata cu ulei de sâmbure de struguri!

ulei_de_struguri2

Sâmburii de struguri au numeroase beneficii pentru sănătate, iar uleiul din aceste seminţe are o istorie lungă în tratarea diferitelor afecţiuni. Mai mult decât atât, uleiul este folosit în produsele pentru păr, ten și corp, precum și în loțiunile și unguentele care tratează arsurile solare.

Te scapă de acnee și dermatită

Specialiștii spun că acidul linoleic, care se întâlnește în uleiul din sâmburi de struguri, are proprietăți antiinflamatoare. Acesta conține 73% acid linoleic, care poate fi benefic în tratamentul acneei, dermatitei, reacțiilor alergice, eczemei atopice, pielii uscate și senzația de mâncărime. Pentru a scăpa de aceste neplăceri aplică ulei din semințe de struguri pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.

Accelerează vindecarea arsurilor solare

Bogat în substanțe nutritive, uleiul din sâmburi de struguri te protejează de radiațiilor ultraviolete și accelerează vindecare arsurilor solare. Ia suplimente cu semințe de struguri în fiecare zi sau aplică o cantitate mică de ulei din semințe de struguri pe zonele de piele afectate.

Previne apariția cancerului

Specialiștii spun că administrarea orală de extract de semințe de struguri poate suprima dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer și poate induce apoptoza – proces care declanșează auto-distrugerea și eliminarea celulelor deteriorate din organism. Prin urmare, administrarea unei capsule de 2-3 ori pe zi, ar putea fi de ajutor pentru cei care au risc ridicat de a se îmbolnăvi.

Este un bun remediu în hemoroizi

Varicele și hemoroizii sunt cauzate de vasele de sânge inflamate și iritate. Poți scăpa de aceste probleme dacă iei o capsulă din extract din sâmburi de struguri de 2 ori pe zi.

Alungă durerile reumatice

Uleiul din sâmburi de struguri poate îmbunătăți producția de colagen, care menține integritatea țesuturilor conjunctive articulare și reduce durerea cauzată de artritp. Ia o linguriță de ulei pe stomacul gol 7 zile, apoi reduce cantitatea la o jumătate de linguriță pe zi, pe stomacul gol.

sursa: clickpentrufemei.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.