(Galerie foto) Funcțională și durabilă, căsuța de vacanță sub forma unui kit de 5000 de dolari

foto: inhabitat.com

Aceasta casuta arcuita este o alternativa ieftina, functionala si durabila pentru o locuinta de vacanta sau o camera de oaspeti.

Realizata de o companie din Texas, cabana poate fi folosita in felurite moduri, structura sa fiind foarte versatila. In plus, ea vine sub forma unui kit usor de asamblat, putand fiind ridicata in mai putin de 2 zile, daca exista o fundatie in prealabil. Pretul unui asemenea kit incepe de la 5000 de dolari, noteaza magazinuldecase.ro.

Interiorul poate fi amenajat dupa preferintele proprietarului, in cazul de fata elementele rustice, fiind o alegere fermecatoare pentru o casa de vacanta. Ferestrele largi si lemnul in tonuri inchise ofera incaperilor caldura si senzatia de spatiu.

Plafonul arcuit ofera dormitorului un aspect unic, in timp ce rafturile si cabinetele incastrate in pereti sunt o metoda eficienta de depozitare.

Bineinteles, cabana este dotata si cu o bucatarie complet echipata, iar spatiul deschis garanteaza o atmosfera primitoare.

Baia este de-a dreptul luxoasa, cu un spatiu generos pentru cabina de dus si elemente din stiluri diferite, care se potrivesc insa de minune impreuna.

sursa foto: inhabitat.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *