Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

Întrebări care te vor ajuta să te cunoști mai bine. Răspunzând sincer, vei reuși să îți îmbunătățești viața

foto: Life Coach Code

Autocunoasterea este cheia care deschide usa spre succes. Însa, sa înveti sa te întelegi nu este atât de usor.

Adreseaza-ti aceste 20 de întrebari

Din pacate, catre autocunoastere nu exista un singur drum. Fiecare persoana este unica. Singura persoana care te poate ajuta sa te întelegi – esti tu însuti.

Unii spun ca pentru asta trebuie pur si simplu sa traiesti, ca întelepciunea va veni de la sine. Dar, ce se va întâmpla daca pentru asta vei avea nevoie de 60 de ani? Poti sa astepti, însa atunci vei avea în spatele tau o viata traita în zadar.

Pentru a urgenta acest proces, trebuie pentru început sa raspunzi la urmatoarele întrebari. Poti sa o faci în ce ordine vrei. Nu te gândi prea mult la raspunsuri, noteaza primul lucru care îti vine în cap.

 1. Ce îmi reusesc sa fac bine?
 2. Ce îmi reuseste sa fac binisor?
 3. Ce fac rau?
 4. Care sunt cauzele oboselii mele?
 5. Ce conteaza cel mai mult pentru mine în viata?
 6. Care sunt cele mai importante persoane din viata mea?
 7. De câte ore de somn am nevoie?
 8. Ce ma nelinisteste?
 9. Ce ma calmeaza?
 10. Ce înseamna succesul pentru mine?
 11. Ce tip de muncitor sunt?
 12. Cum vreau sa arat în ochii celor din jur?
 13. Ce ma întristeaza?
 14. Ce ma face fericit?
 15. Ce ma face nervos?
 16. Ce fel de om vreau sa fiu?
 17. Ce fel de prieten vreau sa fiu?
 18. Ce cred despre mine?
 19. Care sunt valorile mele în viata?
 20. De ce îmi este frica?

Analizeaza-ti raspunsurile

Raspunzând sincer la aceste întrebari, vei reusi sa îti îmbunatatesti viata. Procesul conteaza. Raspunzând clar la întrebari, îti dezvolti gândirea.

Începe sa îti exprimi emotiile si sentimentele prin cuvinte. Raspunsurile tale trebuie sa fie adevarate si sincere, pentru ca astfel vei întelege care sunt punctele tale forte si slabe. Nu încerca sa te minti sau sa ascunzi ceva.

Observa ce ai vrea sa schimbi în viata ta. Fa ceea ce poti si ceea ce îti aduce fericire. Ignora si evita ceea ce te face nefericit.

Nu exagera. Aminteste-ti ca în viata exista momente minunate si situatii complicate. Daca ai probleme în viata personala, nu rupe imediat reltia. Pur si simplu trebuie sa întelegi care este cauza acestor probleme si sa încerci sa cauti solutii.

Sursa: mixdecultura.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.