Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ! Titanicul NU s-a scufundat din cauza unui iceberg! Noile cercetări scot la iveală detalii șocante, ascunse chiar de membrii echipajului

RMS Titanic s-a scufundat pe 14 aprile 1912, la patru zile de la plecarea spre New York, lovirea unui iceberg fiind văzută pentru mult timp motivul pentru care nu a ajuns niciodată la destinație.

Cea mai mare navă de pasageri din acele timpuri a plecat din portul Southampton, cu destinația New York, însă nu a mai ajuns la destinație, peste 1500 de oameni pierind în apele Atlanticului de Nord.

Motivul scunfundării a fost văzut dintotdeauna lovirea unui iceberg care a fisurat învelișul exterior al navei.

Cercetările unui jurnalist arată faptul că Titanic s-a scufundat din cauza unui incendiu izbucnit în camera unui boiler încă din momentul în care nava a părăsit portul din Southampton, se arată într-un articol publicat de dailymail.co.uk.

Jurnalistul Senan Molony, care a cercetat scufundarea Titanicului timp de 30 de ani, a ajuns la concluzia că focul izbucnit în buncărul de cărbuni a provcat o avarie serioasă carenei, în zona unde icebergul a lovit câteva zile mai târziu, fiind adevăratul motiv pentru care s-a scufundat.

Domnul Molony susține, în documentarul intitulat “Titanic: Noile dovezi”, că incendiul a pornit în camera cărbunilor chiar de când nava a părăsit șantierul naval din Belfast.

Problema a persistat chiar și în timp ce Titanic se afla în portul din Southampton, însă, din cauza importanței călătoriei la acea vreme și, probabil, și a altor interese, nava a plecat spre New York.

Temperaturi de peste 1000 de grade Celsius au slăbit carena atât de mult încât, în momentul impactului cu iceberg-ul, ceea ce trebuia să fie doar o zdruncinătură puternică a devenit o adevărată tragedie.

Din cei 2224 de pasageri și membri ai echipajului, mai mult de 1500 au murit.

Jurnalistul a declart pentru The Times: “Povestea oficială arată scufundarea Titanicului ca un act al voinței divine. Asta nu este o simplă poveste a scufundării în urma coliziunii cu un iceberg. Este combinația perfectă dintre mai mulți factori: foc, gheață și neglijență criminală! ”

Sursa: reporterntv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sănătate

Mierea și oțetul de mere sunt 2 produse naturale, care te ajută să îți echilibrezi ph-ul și pornește sistemul defensiv al organismului.  Aceste 2...

Sănătate

Toată lumea știe că expunerea la soare crește riscul de cancer de piele, dar există și o predispoziție genetică pentru această boală. Află care...

Sănătate

Sa te lasi de fumat este una dintre cele mai mari incercari pentru impatimitii acestui viciu. O reteta naturala te face sa uiti de...

Sănătate

Caisele uscate sunt adevarate bombe de substante nutritive. Ele au efecte benefice asupra muschiului cardiac datorita prezentei de potasiu. Mai mult decat atat, ele...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.