Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Destinații la care „muritorii de rând” nu au acces

Exista in lume multe locuri asupra carora planeaza inca mistere si din acest motiv, au starnit, de-a lungul timpului, fantezia amatorilor de teorii conspirative dar si din cauza unor secrete bine pazite de autoritati, la care „muritorii de rand” nu au acces. Cele mai fascinante si inaccesibile asemenea locuri, dupa cum sustine site-ul italian zingarate.com ar fi: White’s Gentlemen’s Club din Anglia, Club 33 din America, Area 51, Camera 39, Ise Grand Shrine, Centrul de operatiuni de urgenta Mount Weather, Metro 2 si localitatea Mezhgorye din Rusia.

Mistere si intrebari fara raspuns

 De pe lista locurilor ce trebuie sa stea departe de ochii curiosilor dar si ai specialistilor, altii decat cei autorizati, nu putea sa lipseasca Area 51 (Zona 51), aflata pe teritoriul statului Nevada, acolo unde se gasesc cele mai secrete baze ale armatei americane. Zona 51 se gaseste la circa 133 km nord-nord-est de faimosul oras Las Vegas si este considerata o enclava indepartata a bazei militare aeriene de pe malul sudic al lacului sarat secat Groom Lake. Construita intre anii 1940-1950, din 1954 aici sunt testate cele mai avansate tehnologii ale armatei americane. Zona 51 a devenit „celebra” prin experimentele cu bombe atomice, testarea aparatelor de zbor de ultima generatie dar si pentru secretizarea documentelor si activitatii din aceasta zona.

 Un alt loc misterios ar fi Centrul pentru operatiuni de urgenta Mount Weather infiintat in 1950, in timpul razboiului rece. Locul este destinat si astazi operatiunilor de urgenta in caz de dezastre locale, pentru ca de acolo pot fi controlate retelele de comunicatii. Se crede ca Mount Weather ar fi de fapt, un oras subteran, prevazut cu strazi, spitale, cladiri pentru birouri, cafenele si chiar sistem de televiziune.

 RAF (Royal Air Force) Menwith Hill este o alta zona interzisa, fiind o baza militara britanica cu legaturi la reteaua globala de spionaj Echelon si este considerata cea mai mare statie de monitorizare electronica din lume. Zona este marcata de o padure de antene satelit si este strict interzisa.

Cluburi exclusiviste

 Din cate se pare, cel mai secretos club este situat in celebrul parc Disneyland. Fondatorul sau, Walt Disney a simtit nevoia sa amenajeze un loc unde sa poata primi oaspetii si sponsorii dar, din pacate, cand Club 33 a devenit o realitate, in anul 1967, creatorul sau nu l-a putut vedea deoarece decedase cu cinci luni inainte de inaugurare. Astazi, Club 33 functioneaza ca un club privat exclusivist unde membrii alesi pe „spranceana” se pot bucura de bauturi alese si bucate pe masura. In 2007 lista de asteptare a celor ce doreau sa devina membrii era veche de… 14 ani. Nimeni nu stie cum poate deveni membru in acest club.

 Un alt club, la fel de exclusivist se gaseste in Londra si se numeste White’s Gentlemen’s Club, fondat in 1639 de italianul Francesco Bianco, cu gandul de a promova ciocolata calda, bautura proaspat descoperita pe atunci. Insa, la scurt timp, locul a devenit club privat iar cu timpul s-a transformat intr-un club unde accesul femeilor este interzis. Clubul este faimos deoarece aici se fac tot felul de pariuri bizare, dintre care a ramas celebru, pariul in valoare de 3700 de lire sterline pentru „picatura de ploaie care aluneca mai repede pe fereastra”. E ceva nu!?

 sursa: revistamagazin.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.