Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Lumini misterioase deasupra orașului Los Angeles

1446539_1280x720

Locuitorii din Sacramento, Los Angeles dar și din Las Vegas, au raportat că au văzut lumini misterioase ce aveau formă de dungi semi-luminosase punctate de cercuri de lumini, pe 27 iulie în apropiere de miezul nopții.

Flash-uri de lumină au stimulat numeroase apeluri în redacțiile posturilor tv: CBS2 / KCAL9 de la rezidenții din Lennox, Lancaster, Adelanto și Riverside.

Luminile au fost vizibile și în alte state, inclusiv în Utah și au stimulat apariția unui potop de mărturii și de video-uri pe „social media”.

Martorii au declarat că mingea de foc ce a apărut pe cer, a durat aproximativ 30 de secunde.

Serviciul Național de Meteorologie a declarat reporterului de la „Weathercaster” Jackie Johnson, care a fost martor personal la apariția luminilor, că incidentul nu a fost cauzat de vreme.

Între timp , baza militară „Vandenberg Air Force Base” a declarat de asemenea pentru postul CBS din Los Angeles că de la baza lor nu a avut nici o lansare, miercuri seara.

Până ieri la ora 23 noaptea, nu a existat nici un cuvânt oficial a autorităților americane asupra a ceea ce a provocat apariția acestor luminile misterioase.

„Aquaridele delta” – căderile anuale de meteoriți şi-au atins deja punctul maxim cu ceva timp în urmă, și nu puteau fi cauza acestui fenomen.

Căderea unui meteorit care s-ar fi spart în bucăți e și ea puțin probabilă, ținând cont că luminile nu păreau să fie într-o cădere liberă ci mai degrabă într-o cădere controlată.

Mai jos sunt câteva dintre videoclipuri care au apărut on-line :

sursa: Fluierul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.