Connect with us

Hi, what are you looking for?

Rețete

Melissimo, băutura minune care ne face mai buni

Poate să sune ca o știre despre puteri  magice, dar nu este cazul, deși rețeta lui face „magie” în ceea ce înseamnă sănătatea noastră.

Ingredientele sucului natural Melissimo, pe care deja îl găsim (din fericire!) în tot mai multe locații din București și, în curând, în rețelele marilor comercianți, au  la bază cătina BIO, mierea pură, de munte și apa alcalină cu pH ridicat (8,8). La prima vedere,  pare simplu  să găsești un astfel de produs  pe piața românească, însă el reprezintă, în sine, o minune.

Într-o perioadă în care suntem invadați de sucuri ce se pretind naturale, dar, de fapt, naturalețea lor este completată de E-uri care mai de care mai toxice și nocive, de concentrate pline de zahăr (un recunoscut dușman al sănătății noastre!), este bine să deschidem ochii la ceea ce consumăm ,dar și mai bine, să avem grijă la ce „căscăm gura”, de această dată, la propriu! Foarte puține alimente pot fi considerate Bio sau Eco, iar, în Europa de Est, accesul nostru este foarte limitat  la acest tip de resurse, sănătatea, întreținerea noastră și a celor mici devenind un joc „de-a v-ați ascunselea”.

Găsim,  din fericire, uneori, produse precum Melissimo, care pot să reprezinte o soluție curentă pentru sănătate și care, mai ales, reușesc  să ne facă mai „buni” din perspectiva sănătății. Iar dacă suntem sănătoși, avem un tonus ridicat, iar dacă avem o stare de bine, atunci este evident că facem și lucrurile bine.

Cătina nu este doar un antioxidant extrem de puternic, ci este un fruct complet în enzime și vitamine esențiale, iar, în  combinaţie  cu mierea care oferă energie și cu apa alcalină, tonifiantă, devine  o soluție eficientă pentru anumite afecțiuni, sau ca adjuvant în tratamente de întărire a organismului, a imunității acestuia.

Melissimo  este o alternativă la orice fresh pe care l-ai comanda într-un local, el este superior oricărui tip de „stoarcere de fructe”,  despre care credem că este suc natural, pentru că, sincer, atâta timp cât nu știi de unde provine portocala, banana sau orice alt fruct folosit la obţinerea unui  fresh, nu faci decât să bei ceea ce doar crezi că este bun pentru tine, dar posibil să nu fie așa, chiar dimpotrivă! Consumul de sucuri din fructe care nu sunt certificate BIO poate aduce mari dezavantaje sănătății tale, întrucât multe dintre aceste fructe sunt „grăbite” în procesul de creștere, injectate sau stropite cu diverse substanțe.

Este bine, așadar, ca, în locațiile în care vedeți Melissimo, să-l încercați, fie şi doar din curiozitate… veţi  rămâne plăcut surprinși de sucul minunat, care păstrează gustul natural al naturii,  obţinut printr-o rețetă unică în lume!

Autor: Olimpia Diaconiuc

sursa și foto: sursazilei.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.