O nouă metodă de furt la pompa de benzină! Cu zâmbetul pe buze, Lukoil îţi bagă mâna în buzunar

LUKOIL

O nouă metodă de a fura clienții este patentată de rușii de la LukOil. Dacă la alte benzinării litrul nu are 1000 de grame sau benzina conține apă, aici plătești 1 leu în plus când pui mâna pe pompă.

Întâmplarea a fost relatată de Aurelian Galice pe contul său de Facebook. Acesta a alimentat la benzinăria LukOil situată în zona Mihai Bravu. În momentul în care a ridicat furtunul a observat că pe ecran se afișase 0.95 lei. A reclamat acest lucru vânzătoarei, dar răspunsul primit l-a uimit:

„Vedeți că aveți o problemă: Am fost furat cu 0,95 lei!”, a spus bărbatul. „Da, este o problemă: știți, nu foarte multă lume alimentează Ecto98 și când este foarte cald, se eliberează nu știu ce gaz rămas pe furtun și se taxează. Am anunțat mai departe dar au zis că nu au ce să facă”, a spus angajata.

Conform unor informații obținute de Evenimentul Zilei, Lukoil negociază de la începutul anului vânzarea rafinăriei Petrotel, dar și a benzinăriilor, către o companie iraniană. Mutarea ar avea loc în contextul în care rușii sunt tot mai interesați de piața iraniană, scoasă de la începutul anului de sub embargo, unde vor să se implice în explorarea și producția de hidrocarburi.

sursa: activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *