Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Originile elitelor. “Craniu si Oase”, societate secretă ce conduce America

s560x316_craniu_si_oase

Societatea secreta Skull and Bones (“Craniu si oase”), aparuta in 1832 la Universitatea americana Yale, este formata din aproximativ 800 de membri, fosti absolventi.

Fratia secreta de la Yale nu are decat un scop, respectiv plasarea “Bonesmanilor” (membrilor) in posturi cheie cat mai importante din punct de vedere decizional in finante, politica si servicii secrete, este ideea care se degaja din studiile aparute de-a lungul vremii.

“Este de-a dreptul curios cum o organizatie formata din atat de putine persoane reuseste sa detina asa de multe functii de decizie in stat”, nota scriitoarea Alexandra Robbins in cartea sa, “Secretele Mormantului”, titlul facand referire la denumirea “folclorica” a sediului confreriei.

Azi ancheta desfasurata de Jean- Sebastien Stehli, ziarist la cotidianul francez “L.A. Express”, a scos la iveala faptul ca printre “Bonesmanii” de la inceputurile societatii secrete si pana in prezent se numara presedinti ai SUA, un sef al CIA, judecatori la Curtea Suprema, actori celebri, oameni de afaceri si foarte multi politicieni, familia presedintilor Bush, magnatii finantelor din dinastia Rockefeller, Phelps, Taft.

Ritual de initiere

A deveni membru al confreriei nu este o decizie a celui in cauza, ci o decizie a celorlalti membri. In fiecare an, in aprilie, 15 studenti aflati in anul III de studiu sunt alesi, printr-o usoara bataie pe umar, sa faca parte din “Craniu si Oase”.

“Organizatia ii alege doar pe aceia care au demonstrat calitati de lider”, exemplifica istoricul universi tatii, Gaddis Smith, precizand ca George W. Bush a fost ales gratie familiei din care face parte. Initierea are loc in doua etape, ce se desfasoara in seri consecutive. “Celui ales i se ordona sa fie prezent, la apusul soarelui, fara sa detina asupra sa ‘nici metal, nici sticla si nici sulf’”.

In prima seara, candidatul trebuie sa povesteasca, in fata celorlalti – printre membri numarandu-se si femei, din 1991 – intreaga sa activitate sexuala. In seara urmatoare, trebuie sa-si povesteasca viata in general. Fiecare initiat primeste un nume sau isi alege unul. George Bush nu a fost capabil sa si-l aleaga, asa ca ceilalti membri i-au spus “Temporarul”, povesteste Alexandra Robbins in cartea sa, potrivit frontpress.ro.

DIN UMBRA‚. Stapanul lumii nu-i la Casa Alba

Multi dintre cei care cunosc cat de cat dedesubturile confreriei afirma ca adevaratul conducator al Americii isi are resedinta in New Haven, statul american Connecticut, aflat in apropiere de New York. Cladirea care il adaposteste poarta un nume care parca ar fi fost inventat de contele Dracula: “Mormantul”. Aici se reunesc membrii societatii la cina, in serile de joi si duminica, la adapostul intunericului.

“Cateodata, cei care ocupa posturi importante in guvern aduc cu ei, la Mormant, si dosare ultrasecrete, in baza carora iau decizii mult mai importante decat cele de la Casa Alba. Sau ceea ce s-ar decide acolo este, de fapt, stabilit dinainte, de la intalnirea din Mormant. Dar niciodata n-a ‘respirat’ ceva despre continutul acestora”, a remarcat ziaristul american de investigatii Ron Rosenbaum.

Cativa dintre membrii importanti ai confreriei:

Prescott Bush – tatal, respectiv bunicul presedintilor cu acelasi nume

George H.W. Bush – presedinte SUA

George W. Bush – presedinte SUA

John Kerry – senator si candidat la presedintia SUA

E. Roland Harriman – important om de afaceri si filantrop

H.S. Fenimore Cooper – nepotul lui James Fenimoore Cooper

John Hubbard Chafee – senator

Donald Etra – avocat celebru

sursa: cultural.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.