Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Profețiile lui Edgar Cayce: Japonia se scufundă, Atlantida va fi descoperită și un oraș misterios va fi descoperit în Deșertul Gobi

Edgar Cayce sau profetul adormit, așa cum este cunoscut în Statele Unite ale Americii, a realizat o serie de profeții interesante despre viitorul omenirii.

Profetul a avut o viață ciudată. În copilărie era bolnăvicios, dar de fiecare dată intra în transă pentru ca mai apoi să le spună părinților pașii necesari în vindecarea sa.

De-a lungul vieții sale a realizat nu mai puțin de 14.000 de profeții. Cele mai multe dintre acestea erau individuale, dar au existat numeroase profeții și cu privire la viitorul omenirii. Interesant este faptul că nu a vorbit niciodată despre Apocalipsă sau sfârșitul omenirii așa cum a făcut-o Nostradamus sau alți profeți.

În opinia lui Cayce, odată cu trecerea anilor omenirea se va schimba. Această schimbare se va produce atât din punct de vedere spiritual, cât și geografic. Profetul adormit a prezis cel de-Al Doilea Război Mondial, dar și multe alte lucruri care încă nu s-au întâmplat.

De exemplu, soarta Japoniei este pecetluită pentru că într-o bună zi această țară nu va mai exista. Japonia se va scufunda, la fel cum a făcut-o și Atlantida. Singura diferență este că Japonia se va scufunda lent, dar sigur. Interesant este faptul că specialiștii japonezi anunță că acest proces ireversibil a început de ani buni.

Schimbări climatice

O altă profeție interesantă vorbeşte despre schimbările climatice. Vulcanii Etna și Vezuviu se vor trezi la viață și vor provoca pagube inimaginabile. De asemenea nivelul apei mărilor va crește considerabil și orașele de coastă precum New Yorkul vor deveni istorie.

Edgar Cayce, în viziunile sale, a văzut că Atlantida va fi descoperită. Atunci istoria umanității trebuie rescrisă, susține profetul.

Secretele Atlantidei

Arhivele ascunse ale Atlantidei și cunoștințele spirituale vor deschise pentru toată lumea. O cameră secretă va fi descoperită, iar în timpul lucrărilor de construcție a unui templu vor fi descoperite arhive secrete.

Orașul misterios

Mai mult de atât, un oraș impresionant va fi descoperit în deșertul Gobi. Acest oraș va schimba percepția oamenilor cu privire la trecut pentru că tehnologie de vârf va fi scoasă la lumina zilei. Este vorba despre niște lifturi ciudate, mașinării inexplicabile și numeroase obiecte cu puteri magice.

America de Sud va fi zguduită de cutremure majore. Acest fapt se petrece de câțiva ani. În Marea Binimi vor fi descoperite anumite structuri care conțin cristale vindecătoare dintr-o altă lume sau dimensiune, iar Antarctica, în cele din urmă, își va dezvălui secretele.

Sursa: efemeride.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.