Răsuflăm ușurați, BÂLBELE AU ÎNCETAT. Teroristul de la Târgul de Crăciun, ucis în Italia, după ce a deschis focul asupra poliţiştilor

anis_22824000

Principalul suspect pentru comiterea atentatului de la Târgul de Crăciun de la Berlin a fost prins în Italia, la Milano, şi împuşcat mortal, după ce a deschis focul asupra poliţiştilor care au vrut să-l legitimeze la un control de rutină.

Anis Amri, suspectul pentru atentatul de la Berlin, a fost ucis de forţele de ordine italiene, la Milano. Autorităţile italiene au confirmat că bărbatul împuşcat de carabinieri este Anis Amri, identificându-l pe baza amprentelor.

Bărbatul, de origine magrebiană, nu avea documente la el, dar corespunde descrierii suspectului pentru atentatul de la Berlin, scrie romaniatv.net.

Sperăm ca acesta să fie adevăratul vinovat al atentatului de la Berlin, ca nu cumva autoritățile germane să facă „uz de milioane de scuze”. Spunem asta, pornind de la premisa că în prima zi atenatotrul era polonez, apoi a fost pakistanez, el metamorfozându-se în magrebian în final.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *