Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

S-ar putea să-l consumi zilnic… Alimentul care afectează buna funcționare a glandei tiroide

foto:Magazineadd

Important de știut! Ați devenit vegetarian sau din alte motive ați renunțat la laptele de vacă, și obișnuiți să consumați laptele de soia? Trebuie să cunoașteți că acest lapte vegetal, pe lângă efectele sale benefice asupra organismului, are și o serie de neajunsuri despre care cu siguranță că nu ați auzit.

Pe lângă faptul că laptele de soia diminuează nivelul de iod din organism, care afectează buna funcționare a glandei tiroide, acesta stimulează riscul de apariție al cancerului mamar și chiar poate provoca boala Alzheimer.

1 Boabele de soia contin cantitati mari de toxine naturale sau “antinutrienti”. Consumul a doua pahare de lapte de soia pe zi poate modifica in mod semnificativ ciclul menstrual al unei femei, scrie doctorulzilei.ro

2 Soia creste nevoia organismului de vitamina B12 si vitamina D.

3 De asemenea, boabele de soia contin hemagluitina, o substanta care face ca celulele rosii din sange sa se uneasca.

4 99% din soia este modificata genetic, provocand cele mai multe contaminari cu pesticide.

5 Soia si produsele din soia contin niveluri ridicate de acid fitic care inhiba asimilarea de calciu, magneziu, cupru, fier si zinc.

6 Produsele din soia contin un nivel ridicat de aluminiu toxic care afecteaza sistemul nervos, rinichii si provoaca boala Alzheimer.

7 Soia contine un compus care seamana cu vitamina B12, care nu poate fi procesat de organism. Astfel, alimentele din soia pot contribui la un deficit de vitamina B12.

8 Proteinele din soia sunt expuse la temperaturi ridicate in timpul prelucrarii, ceea ce le face periculoase pentru digestia umana.

9 Soia contine izoflavone toxice. Izoflavonele din soia pot stimula riscul de aparitie al cancerului la san.

10 Soia contine estrogeni din plante, numiti fitoestrogeni, care perturba functia endocrina si duce la infertilitate si cancer la san.

11 Laptele de soia conține substanțe care diminuează nivelul de iod din organism. Lipsa de iod afectează buna funcționare a glandei tiroide.

sursa: despre-sanatate.info

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.