Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

Shungitul,”Piatra Fără Sfârşit”. Se spune că ar avea valențe tămăduitoare

foto: tu rincon de luz

O rocă stranie, shungitul, provenită poate dintr-un meteorit, s-a dovedit a avea puteri de vindecare uluitoare. Se găseşte într-un singur loc de pe Terra, în Karelia, sub apele tăcute ale lacului Onega din Rusia, scrie realitatea.net.

Mineralul, rămas unic în lume, a primit multe nume: Piatra Întunericului, Piatra Tăcerii sau Piatra Fără Sfârşit. Acesta are puteri stranii şi vindecătoare pe care ştiinţa modernă nu le poate explica şi care ating maximul o singură dată în an. El se găseşte doar în satul Shunga de unde îi vine şi numele, iar unele ipoteze presupun că aici se află un punct de trecere între universuri.

Cercetătorii au explicat o parte din proprietatile miraculoase ale shungitului dar sunt departe de a le înţelege pe toate. El este alcătuit din carbon, dar conţine nişte molecule sferice denumite fulerene, descoperite iniţial doar în laborator. Pâna atunci se credea că nu există decât trei forme de existenţă ale carbonului: almazul, grafitul şi carbinul. Dar piatra neagră din izvorul Shunga s-a dovedit a fi cea de-a patra formă de existenţă naturală a carbonului, scrie avantaje.ro.

Particulele de shungit, indiferent cât de mici sunt, au proprietăţi bipolare. Acestea se pot combina cu orice substanţă cunoscută şi permit tratarea multor boli cronice şi restabilirea echilibrului energetic al organismului uman.

Terapia cu apă de shungit

Vreme de sute de ani miraculoasa piatră neagră a fost folosită în diverse forme la vindecarea bolilor. Dar învăţătura tainica a devenit cunoscută datorită polonezului Kont Valevski. În anii ’20 ai secolului trecut, acesta a fost iniţiat într-o societate ezoterică. Mai târziu a scris, în Statele Unite, lucrarea “Sistemul yoga din Kaucaz” în care a vorbit despre misterele “pietrei veşnice”.

El a dezvăluit că shungitul purifică apa de orice impurităţi: nitraţi, nitriţi, excesul de cupru, mangan, fier, limpezeşte apa tulbure, elimina gusturile şi mirosurile. De asemenea absoarbe din apă metalele grele, substanţele organice, o saturează cu săruri de calciu şi magneziu, cu microelemente şi o dezinfectează fără adăugarea clorului sau folosirea razelor ultraviolete.

Reţeta acestei ape a fost transmisă după scrierile vechi ale locuitorilor din Shunga. Apa se pune într-un vas emailat sau din sticlă şi se pune în ea o bucată de shungit de orice formă şi mărime, în proporţia de 100 de grame de rocă la un litru de apă. După o jumatate de oră, apa va avea proprietăţi antibacteriene, iar după trei zile va deveni vie, activă din punct de vedere biologic.

În acest timp se produce o structuralizare şi mineralizare maximă a apei şi ea se poate bea, de trei ori pe zi câte o cană. Apa se pune într-un alt vas, iar bucata de piatră poate fi folosită din nou. Nu se va lua în semamă culoarea neagră a acestei ape, pentru că după o vreme ea se va limpezi.

Vindecare rapidă

Apa de shungit se poate folosi sub diferite forme, dar piatra miraculoasă poate vindeca şi direct prin aşezarea pe anumite locuri din corp sa chiar călcând pe praf de shungit. Lista beneficiilor este lungă: shuungitul creşte tonusul, înlătură tensiunea nervoasă, este benefic în afecţiunile cronice ale tubului digestiv, ale ficatului, rinichilor, în cazul tulburărilor metabolice şi este excelent în rezolvarea problemelor pielii şi ale părului.

În plus, apa de rocă vindecă rănile, zgârieturile, uşurează somnul şi tratează bolile nervoase, tratează anemia, alergiile, astmul, gastrita, dispepsia, pietrele la fiere, bolile glandei tiroide, răcelile, afectiunile cardiovasculare sau sindromul oboselii cronice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.