Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Tehnicile dezvăluite de un agent FBI. Cum îi faci pe cei din jur sa te placă

foto: B1.ro

Robin Dreeke, fost sef al programului de analiza comportamentala din cadrul FBI si autorul cartii „Nu este totul despre mine: Top zece tehnici pentru a construi o conexiune rapida cu oricine”, a dezvaluit pentru publicatia „The Time” cateva tehnici cheie care ar trebui folosite de cei care vor sa se faca placuti de cei din jur.

Dreeke considera ca primul pas care ar trebui facut atunci cand se doreste stabilirea unei conexiuni puternice este eliminarea acestei predispozitii. Nu inseamna ca trebuie sa fii de acord cu toate opiniile interlocutorului, potrivit Adevarul.

Înţelegeţi gândurile şi opiniile interlocutorului fără a le judeca

Trăim într-o epocă în care aproape toată lumea tinde să-i judece pe cei din jur. Dreeke consideră că primul pas care ar trebui făcut atunci când se doreşte stabilirea unei conexiuni puternice este eliminarea acestei predispoziţii. Nu înseamnă că trebuie să fii de acord cu toate opiniile interlocutorului. Validarea se rezumă la înţelegerea nevoilor, dorinţelor, visurilor şi aspiraţiilor celor din jur. Astfel transmiţi încredere şi siguranţă.

Detaşaţi-vă de propriul ego

Oamenii adoră să arate cât de multe cunosc despre un anumit subiect. Este important de înţeles că egou-ul este un ucigaş al conexiunii, făcându-te să fii perceput drept un om arogant şi conflictual. Detaşarea de ego te ajută să nu mai simţi mereu nevoia de a îi corecta pe cei din jur.

Fiţi buni ascultători

Ascultarea este o modalitate perfectă de a înţelege gândurile interlocutorului. Nu vă gândiţi la ce să spuneţi în continuare. Fiţi răbdători. Curiozitatea transmite interes, dar poate fi câştigată doar prin ascultare.

Adresaţi cele mai provocatoare întrebări

Întrebările provocatoare pot stârni răspunsuri inspirate, de multe ori oamenii ajungând să dezvăluie cele mai mari dorinţe şi pasiuni. Nu este întotdeauna uşor, dar Robin crede că este o metodă importantă în arta stabilirii conexiunilor interpersonale.

Ajutaţi interlocutorul să se simtă în largul lui

Citiți mai multe pe adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.