Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Întrebarea este: ”Există o formă de inteligență pe Pământ?”

texas-seceta-7

Autorul acestui text a exprimat o idee care ar trebui sa ne alarmeze pe toti. Intrebarea din titlu este una clara,  precisa. Un raspuns la intrebarea adresata este acesta: ”Da, exista o forma inteligenta pe Pamant, doar ca aceasta forma de inteligenta este lipsita de empatie fata de alte fiinte umane”.

De ce ? Pentru ca in prezent, planeta Pamant se afla sub controlul unor familii, care de zeci de mii de ani isi predau stafeta din generatie in generatie ajungand astfel sa conduca intreaga lume, asa cum n-au facut-o niciodata.

Fie ca vorbim de Monarhie sau Republica sistemul se bazeaza pe conducere, ceea ce implica existenta a doua grupuri de oameni: o elita si gloata. De-a lungul mileniilor, elita a fost una marsava, tiranica, dupa cum descrie istorica aceste familii nobiliare/regale, iar gloata a facut greseala ca s-a supus neconditionat hotararilor luate de elita.

Pentru Elite nu este necesar ca oamenii sa gandeasca prea multa, nu este cazul sa-si puna intrebari cu privire la existenta lor, nu este cazul sa filosofeze, ci doar sa se supuna total si neconditionat. Imaginea nu face decat sa arate un exemplu clar: cum Iluminatii/globalistii au exploatat Africa dupa aur, argint, diamante, in acelasi timp tinand un urias popor intr-o saracie crunta.

Ipocrizia acestor indivizi care vin si ne rad in fata este exact ceea ce scoate in evidenta autorul textului, se investesc sute de milioane de euro, chiar trilioane de euro, in proiecte ultrasecrete (Proiecte Negre), in ceea ce priveste „apararea” sau „cercetarea cosmosului”, dar nu se ofera o suma infima si acestor nevoiasi.

Toate asa-zisele „campanii de ajutorare” a oamenilor din lumea a III-a nu sunt altceva decat niste afaceri ale globalistilor pe care si le deruleaza cu ajutorul fundatiilor lor „filantropice”. Banii respectivi nu ajung niciodata cu adevarat in acele zone/tari, ci la corporatiile lor, iar banii de unde considerati ca i-au luat ?

De la Banca Federala de Rezerve a SUA cu dobanda, banii fiind creati in baza Sistemului Fractionar, care permite unei banci sa imprumute mai multor persoane sau entitati sume pe care nu le are oficial in seif. Cum se poate asta ? Prin crearea unor bani din nimic, fara acoperire.

sursa: dzr.org.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.