Un copil de doi ani a fost maltratat si omorât de mama lesbiană și de concubina acesteia

caz socant

O mamă a fost condamnată, alături de partenera să civilă, pentru uciderea propriului său copil, în vârstă de doi ani.

Anchetatorii au stabilit că această mamă în loc să meargă cu copilul la medic, cele două căutau pe Google răspunsuri la întrebarea „cât timp durează pentru a se vindecă un picior rupt”.

După cercetarea mai amanunțită a calcualtorului lor a fost descoperit faptul că acestea mai căutaseră pe google răspunsuri la întrebări precum: „cum poți muri de la un sold rupt”, „cât poți trăi cu un os rupt” și „pot fi soțiile împreună în închisoare?”, scrie ziarulromanesc.net.

După toate acestea ceilalți doi copii au fost luați și duși într-un centru de plasament unde au povestit polițiștilor că și ei au trecut prin clipe îngrozitoare. Băieții au povestit că erau ținuți într-o cușcă, într-o cameră întunecată și erau amenințați că vor fi mâncați de șerpi și șobolani. Copiii au mai spus că au fost forțați să mănânce excremente de câine, iar unul dintre ei a fost pus să își mănânce propria vomă.

Chiar dacă cele două femei au negat că  l-au omorât pe Liam Fee, în vârstă de doi ani,Rachel Fee, de 31 de ani, și partenera sa, Nyomi, de 29 de ani au fost puse sub acuzare și dacă vor fi găsite vinovate vor primii ani grei de închisoare dar încă nu se știe dacă cele două vor fi împreună și după gratii.

Polițiștii au declarat că abuzurile la care au fost supuși copiii sunt înfiorătoare.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *