Un remediu care tratează chiar şi cele mai grave boli. Potrivit unui renumit doctor rus, cancerul poate fi combătut dacă vei consuma zilnic bicarbonat de sodiu şi miere

bicarbonat-miere

Este dovedit ştiinţific că zahărul este nociv atunci când vine vorba despre cancer, motivul este simplu: celulele de cancer se hrănesc cu zahăr.

Însă remediul naturist pe care vi­l prezentăm astăzi, un amestec de bicarbonat de sodiu şi miere de albine sau sirop de arţar, acţionează cu totul diferit.

Pe de o parte bicarbonatul de sodiu neutralizează celulele de cancer, blocându­le consumul de zahăr, deci şi creşterea lor. Pe de altă parte mierea de albine sau siropul de arţar au un efect diferit asupra celulelor de cancer, care utilizează de 15 ori mai multă glucoză decât celulele sănătoase.

Anume mierea de albine face ca bicarbonatul de sodiu să pătrundă în celulele de cancer şi să le distrugă.

Veţi avea nevoie de:

  • bicarbonat de sodiu
  • miere de albine sau sirop de arţar

Mod de preparare:

Puneţi într­un vas bicarbonat de sodiu şi miere (sau sirop de arțar) în proporţie de 1:3. Amestecaţi bine până masa devine omogenă. Puneți la foc mic și țineți timp de aproximativ 10 minute.

Mod de administrare:

Consumaţi zilnic 3 linguriţe de amestec timp de o lună. În perioada de tratament evitaţi orice fel de carne, zahăr şi făină albă.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

SURSA

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *