Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Ușa de la celulă se deschide cu…stiloul. Citate celebre ale „academicienilor” din detenție. „Vizitatorii din Norvegia avea o singură victorie din şase meciuri în cupele europene. “

jail

Mai marii zilelor noastre, aflați după gratii au început să genereze „lumină” pentru spirit. Aceste lucrări au primit girul unor Profesori Universitari, iar autorii au beneficiat de prevederile legii 254/2013 privind executarea pedepselor:

“Cărţile care intră în categoria lucrărilor ştiinţifice şi aduc un aport societăţii îi asigură autorului deţinut o scutire de pedeapsă, fapt care exclude cărţile de memorii sau creaţiile literare.”

Gigi Becali: „Vizitatorii din Norvegia avea o singură victorie din şase meciuri în cupele europene. Chipciu a punctat în minutul 21, Latovlevici a făcut-o în 37 şi ecuaţia calificării a fost rezolvată“
„Dacă mi-ar fi spus cineva în tinereţe că voi scrie o carte, l-aş fi considerat nebun. Ideea că eu aş putea să stau ore întregi cu pixul în mână în faţa unor foi de hârtie mi s-ar fi părut o glumă proastă“.


Dinel Staicu: “Eu, anonimul controversat, dedic această lucrare în totalitate ex. Preşedintelui NICOLAE CEAUŞESCU care a condus remarcabil – ca şi gospodar – destinele României timp de 25 de ani către «Epoca de Aur» pe care nici el şi nici noi nu am apucat-o, totuşi, eu, ţărănuşul oltean îi datorez profundă recunoştinţă pentru cei 24 de ani de bursă şi învăţătură şi nu voi precupeţi nimic – indiferent cât voi fi arestat – să duc mai departe visele de aur ale semeţiei româneşti. Fie roata şi pătrată, tot se mai întoarce-odată!“.

Cristi Borcea: “Sunt, cum se spune in limbaj “de cartier”, baiat de asfalt.Am crescut intr-un bloc de pe strada Buhusi, din Macaralei si, cand eram mic, visam sa ma fac militian. De aici a plecat si pasiunea nebuna pentru Dinamo.”

Lista marilor scriitori de dupa gratii ai neamului romanesc (Simt nevoia sa o public, poate va intereseaza si vreti sa cumparati cate un exemplar din fiecare):

Dan Voiculescu a scris, in mai putin de un an si jumatate, 10 carti: “Omenirea, incotro?”, “Dezvoltarea economica durabila”, “A patra cale”, “Efecte de antrenare a investitiilor straine in economia romaneasca 1990-2014”, “Economia romaneasca”, “Investitii straine directe – vector al dezvoltarii economice”, “Managementul riscului in accesarea si gestionarea fondurilor europene”, “Clasa de mijloc – teoria si practica antreprenoriala”, “Consideratii asupra teoriei lui Maslow – Participare la conferinte nationale si internationale” si “Teoria valorii – Participare la conferinte nationale si internationale”.

Omul de afaceri Dinel Staicu, care se afla in inchisoare de un an si trei luni, a scris tot 10 carti: “Reforma bancara si fiscala”, “Creditul social fiscalizat”, “Piata de capital fiscalizat”, “Foreign policy”, “Raportul de cauzalitate dintre creditare si criza economico-financiara”, “Ascensiunea si prabusirea bancilor in contextul globalizarii”, “Noul bon fiscal – etalon”, “Barterul fiscal”, “Economia fiscala de piata”, “Economie si idei fiscale de autodefinire a epocii moderne”.

Cel mai bogat roman in topul Forbes, Ioan Niculae, a scris de cand e in inchisoare cinci carti despre domeniul de activitate: “Bioetanolul, combustibilul viitorului”, “Biodieselul motorina ecologica”, “Valorificarea energetica a biomasei”, “Orientari moderne in productia vegetala”, “Tehnologii moderne de producere a utilizare a alcoolului metilic”. Inchis in aprilie 2015, Ioan Niculae elaborase cele cinci lucrari inainte de sfarsitul lunii august, avand o medie de o carte scrisa la 29 de zile, ceea ce l-a facut pe avocatul sau sa-l asemene cu Balzac.

De asemenea, Relu Fenechiu semneaza “Itinerarii duhovnicesti in judetul Iasi” si “Ingineria avanasata solutie strategica pentru o dezvoltare durabila a regiunii de nord-est”, in timp ce fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy are in portofoliu “Un oras de pe Mures – drumuri prin timp”, “Managementul campaniei electorale” si “Uniunea Europeana in era digitala – optiuni si proiecte”.

Dan Diaconescu a scris si el cinci carti, majoritatea in domeniul jurnalismului: “Tehnici stiintifice de realizare a interviului modern”, “Talk-show-ul”, “Stirea – concept, evolutie si modalitati stiintifice de realizare”, “Televiziunea – Menire sociala, dezvoltarea stiintifica si comunitara la editura Aius printed”, dar si “Mecanica ruperii materialelor compozite”.

Si fostul finantator al FC Arges Cornel Penescu s-a aplecat tot asupra presei, semnand: “Managementul mass-media. Sedinta de redactie in presa locala”, “Jurnalismul de investigatie si particularitatile sale in presa locala”, “Presa online din Arges – pasi timizi spre o presa moderna”, “Comunicarea in spatiul public. Relatia dintre jurnalisti si specialisti in relatiile publice” si “Dinamica genurilor presei in jurnalismul romanesc actual”.

Nici Gigi Becali nu a stat degeaba in inchisoare, unde a petrecut aproape doi ani. El a scris cinci carti pe mai multe teme: “Muntele Atos, patria ortodoxiei”, “Steaua si Becali”, “Becali si politica. Inceputurile”, “Iubirea milostiva si mantuitoare”, “Becali Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei”.

Fostul manager al clubului Steaua, Mihai Stoica, a publicat la randul sau patru lucrari, toate in domeniu: “Ultimii 11 ani. Participarea echipelor romanesti de club in competitiile continentale 2004-2015”, “Competitia”, “FIFA world cup – Brazilia. Statistici. Analize. Concluzii” si “Uefa Europa League. In cautarea identitatii”.

Gheorghe Copos are si el cinci lucrari in portofoliu, scrie tot in inchisoare: “Aliante matrimoniale in politica ale principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova”, fata de care a fost formulata o plangere de plagiat, Universitatea din Bucuresti solicitand o analiza, “Turismul ca vector de interculturalitate”, “Franciza vs. management in industria hoteliera”, “Tasnadul medieval” si “Turismul european durabil si provocarile lui”.

Condamnat si el in dosarul Transferurilor, Gigi Netoiu a scris in schimb numai despre agricultura: “Finantarea agriculturii romanesti inainte si dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana”, “Evolutia exploatatiilor agricole in Romania intre riscuri si performante economice”, “Economia agricola a Olteniei – prezent si viitor” si “Performante economice in cresterea bovinelor si ovinelor in Romania”.

sursa: cronicipebune.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.