Vrei să scapi de excrescenţele inestetice de pe piele cu un tratament, acasă ? Aici găsești REMEDIUL

METODA-NATURALA-sa-scapi-DE-ALUNITE

sursa foto: infoalert.ro

Papiloame pe piele – excrescențe benigne cauzate de papiloma virusul uman (HPV). Ele sunt mai mult o problemă cosmetică decât medicală și se elimină destul de simplu. Procedura se poate face chiar la domiciliu!

Doug Will, un practicant din New York, oferă o soluție foarte simplă pentru a aborda această problemă. El ne sfătuiește să folosim oțetul de mere.

Puneți un pic de oțet de mere pe un tampon de bumbac sau pe un prosop curat și udați alunița de trei ori pe zi. După câteva zile, veți observa cum alunița își schimbă culoarea. Procedura se face timp de câteva săptămâni, până când alunița va cădea.

“În scopul de a face procedura mai sigură, înainte de a trata alunițele, diluați oțetul cu puțină apă” – ne îndeamnă doctorul Doug Will.

Printre multe alte metode tradiționale, oțetul de mere a demonstrat rezultatele cele mai bune în lupta împotriva papiloamelor. Spuneți și prietenilor dvs despre această informație utilă!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

sursa: infoalert.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *