Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Controversă legată de „incidentul Roswell”. Războiul psihologic conceput de Stalin

„Zona 51, istoria necenzurata”, scrisa de jurnalista americana Annie Jacobsen, a reusit sa arunce din nou in mister incidentul Roswell, tocmai cand se credea enigma rezolvata.

FBI confirma prezenta extraterestrilor la Roswell

O declaratie a unui agent FBI, dezvaluita in aprilie, atesta ca in New Mexico au existat cu adevarat fenomene OZN, trei „farfurii zburatoare” fiind recuperate de US Air Force. FBI a publicat mii de pagini de investigatii cu privire la „farfuriile zburatoare” pe un site de resurse numit The Vault. Printre acestea se afla si un raport al agentului special Guy Hottel catre directorul FBI, care contine detalii socante rezultate din investigatiile sale. Agentul isi informeaza seful ca, din discutiile avute cu un investigator al US Air Force, „trei asa-numite farfurii zburatoare au fost ridicate din New Mexico”, intre 1947 si 1950. Acestea aveau o forma circulara, si fiecare era ocupata de catre trei „umanoizi putin peste un metru inaltime, imbracati in costume cu o textura metalizata foarte fina”. Costumatia umanoizilor era asemanatoare cu cea a pilotilor de incercare. Cauza prabusirii acestor aparate de zbor era pusa pe seama radarelor foarte puternice pe care aviatia americana le avea in zona si care interferasera cu sistemul de ghidare al navelor.

O captura pretioasa

La Roswell s-a prabusit un OZN sovietic, facut la comanda lui Stalin

Jurnalista americana Annie Jacobsen

 Controversa legata de „incidentul Roswell” a fost astfel adusa „la zi”. Povestea este stiuta. Pe 2 iulie 1947, mai multi martori de la periferia orasului Roswell, New Mexico, au declarat ca au vazut o farfurie zburatoare prabusindu-se. Multi fermieri s-au deplasat la fata locului, si unul chiar a apucat sa vada pilotii umanoizi, dar sosirea militarilor de la Grupul de Bombardiere 509, din cadrul Air Force, cu baza la Roswell, a indepartat martorii. Militarii au facut curatenie pe camp si, ulterior, au negat orice descoperire „extraterestra”. Insa, primul comunicat al bazei militare catre presa locala a facut prima pagina a ziarelor: „Air Force a capturat o farfurie zburatoare”.

„Balon meteorologic” nepamantean

 24 de ore mai tarziu, baza si-a schimbat comunicatul, spunand ca a fost vorba de un balon meteorologic. Ofiterul care era de serviciu in seara de 2 iulie 1947 a lasat prin testament o scrisoare adresata natiunii, prin care recunostea ca primul comunicat a fost cel corect! Pe site-ul FBI „The Vault” se afla si detalii cu privire la aceasta prabusire, negata de militari. „Nava era de forma hexagonala si era legata la partea superioara, cu un cablu, la ceva ce semana cu un balon meteorologic, dar „discutiile dintre baza si ofiterii din teren lasau sa se inteleaga ca nu era o tehnologie cunoscuta”!”

O ipoteza si mai socantă

Aparitia acestor documente pe pagina web a FBI se petrecea exact in perioada cand jurnalista Annie Jacobsen lucra la cartea sa si rascolea fapte ce se voiau secrete. Annie e jurnalist specializat pe servicii secrete si este colaborator la „The Los Angeles Times Magazine”. Niciodata nu si-a permis sa fabuleze. Cartile ei sunt documentate pana la refuz si nu interpreteaza informatiile aflate, folosindu-le in stare bruta. Dar ipoteza lansata in carte despre „incidentul Roswell” este si mai socanta decat „adevarul” extraterestrilor, prezentat de FBI. Dupa ce a intervievat 74 de fosti lucratori din Zona 51, Annie afirma ca la baza incidentului se afla Stalin si medicul nazist de trista faima Iosif Mengele.

Conspirațiile lui Stalin

Stalin a conceput un razboi psihologic, care sa aiba efectele obtinute neintentionat de scriitorul britanic Orson Wells, cu scenariul sau radiofonic „Razboiul Lumilor”, din anul 1938, cand toata America a fost cuprinsa de panica la propriu, crezand ca este invadata de extraterestri.

Nici conspiratia lui Stalin nu a mers conform planului initial. Un avion OZN prototip s-a prabusit in New Mexico din cauza unei furtuni, si nu in locul unde se preconizase. Militarii intervievati de autoarea cartii si care au avut de-a face direct cu cercetarile asupra cazului, dupa ce ramasitele aparatului de zbor si „umanoizii” au fost dusi in Zona 51, au recunoscut ca la bord se aflau „cobai umani”. Ce puteau fi acestia? Niste copii de 12, 13 ani, „alterati fizic”, dupa cum s-au exprimat sursele, pentru a avea capete exagerat de mari in comparatie cu corpul subtire, si ochii exoftalmici. Doi au fost gasiti in viata, dar in stare comatoasa. Unul dintre acestia a decedat la scurt timp, iar cel de-al doilea era in viata si dupa patru ani, dar nu-si revenise din coma. Citiți articolul integral pe formula-as.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.