Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Acesta poate fi începutul sfârșitului: experimentele umane scăpate de sub control

dezastru

Nord-estul statului Utah a fost locul unde s-a înregistrat o activitate paranormală incredibilă, OZN-uri, animale mutilate, apariția unor creaturi ciudate, evenimente poltergeist.

Peste 400 de astfel de evenimente au avut loc. Ca număr, peste 50.000 de oameni au fost martori. Poliția a încetat să mai înregistreze aceste cazuri. Ele fac parte din cotidian.

În anul 1950, un OZN a staționat deasupra unei școli mai multe minute. Toți elevii și profesorii au fost martori la acest eveniment.

Indienii din zonă sunt și ei obișnuiți cu aceste fenomene. Ei povestesc că au fost martori la apariția unor creaturi ciudate despre care vorbesc foarte puțin, cu teamă.

În anul 1994, un american pe nume Gorman a cumpărat o fermă care avea o suprafață mare de teren. Împreună cu soția și cei doi copii s-au mutat la fermă, unde au sesizat că toate gemurile și ușile erau blocate cu răngi de fier, iar intrarea în fermă era blocată de mai multe garduri și bariere, scrie efemeride.ro.

Într-una din zile, în fața casei a apărut un lup care trăgea de protecțiile de la gardul intrării în fermă. Gorman a tras șase focuri asupra lupului, dar acesta continua să încerce să intre în fermă.

Gorman a declarat că nu a existat nicio urmă de sânge, cu toate că lupul fusese nimerit de gloanțe. În cele din urmă, lupul s-a îndepărtat și Gorman a putut recupera câteva fire de păr și bucăți de carne, semn că lupul fusese nimerit.

Conform declarațiilor lui Gorman, carnea avea miros de ars. Atacurile asupra animalelor de la fermă se repetau cu regularitate. Caii erau mușcați iar vacile și oile omorâte. Haita era condusă de un lup uriaș și urmată de niște creaturi care semănau cu hienele, numai că aveau blana roșie.

Alți fermieri au descoperit cercuri concentrice trasate cu mare finețe pe terenurile din zonă, iar în anumite nopți au putut fi văzute sfere luminoase care pluteau deasupra pădurii din apropiere.

Gorman a povestit că, în momentul în care o sferă luminoasă, de culoare bleu, s-a apropiat de casa sa, el a asmuțit cei trei câini. Aceștia au urmărit sfera care plutea la joasă altitudine, până la gardul fermei. A auzit un urlet îngrozitor, după care cei trei câini au dispărut.

Dimineața a descoperit mai multe cercuri concentrice lângă gardul fermei, iar în interior solul era ars. Acest incident l-a făcut pe Gorman să părăsească ferma.

sursa: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.