Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Află care este cea mai puternică armă a diavolului!

antihrist2

– Hei, voi, rătăcitorilor prin păduri, pustietăţi, desişuri şi mlaştini, slăbănogiţi de puterea Crucii, voi, a căror slavă nu s-a mai păstrat decât în poveştile doicilor ce-i sperie pe copii! Ascultaţi şi executaţi: vă dau o nouă putere şi tăria şarpelui negru… Ascultaţi!

Crucea şi credinţa în Răstignit au biruit întreaga lume, au cuprins tot universul. Oamenii se află deja în pragul Împărăţiei Cereşti, care vine cu o putere de neînvins, pentru a-i conduce pe oameni la desfătarea veşnică, la contemplarea acelei frumuseţi, fericiri şi plenitudini a cugetului, care ne sfâşie prin chinurile iremediabilului. Oamenii sunt deja conştienţi în ce constă fericirea şi bunătatea vieţii. Ei nu mai pot fi înşelaţi prin plăceri trupeşti, prin dulceaţa patimilor şi viciilor. Sunt necesare noi mijloace, noi procedee: trupul trebuie lăsat în pace. Trebuie să acţionăm asupra centrului şi mai cu seamă din flancul drept: SĂ DISTRUGEM CREDINŢA – cea mai însemnată fortăreaţă din primele linii.

Când acest avanpost va fi CUCERIT ŞI DISTRUS – noi am biruit. În acest scop trebuie să organizăm o astfel de ambuscadă, ca să nu poată fi descoperită de către oameni, şi din ascunziş să acţionăm intensiv şi neîntrerupt, dar în aşa fel încât fiecare atac să pară că provine din partea opusă. Pricepeţi voi, oare, actuala tactică militară? Când duşmanul nu se vede, el nu poate fi descoperit – deci, nu poate fi învins.

Vă dau o nouă putere a şarpelui negru – PUTEREA SUGESTIEI. Sugestionaţi – acesta e singurul procedeu contra liberei voinţe a omului, ca s-o înclinăm spre stânga, în direcţia noastră – să-l atragem în cursă pe adversar (omul) şi să-l împresurăm din toate părţile. Oamenii vor accepta sugestiile mintale ca pe propriile lor gânduri, ca pe achiziţiile şi performanţele intelectului lor. Ei vor urma irezistibil aceste sugestii, vor edifica şcoli, ştiinţe şi teorii întregi. Voi sunteţi datori să împletiţi din ele PLASA voastră, a şarpelui negru, până când mintea oamenilor se va încalci în ea din toate părţile.

Ei vor înceta să se mai înţeleagă unul cu celălalt, nu vor mai şti unde se află şi în ce constă adevărul, şi nu vor mai fi în stare să se gândească la mântuire şi scăpare, pierzându-şi capacitatea de a-şi mai dori aşa ceva. Atunci Lumina din ei se va polariza în întuneric, devenind întunericul nostru, iar ei vor începe să-l numească lumină.

Lumina li se va părea întuneric şi ei se vor înrola în escadroanele şi legiunile noastre negre. Stânga va deveni la ei dreapta, iar dreapta va fi luată drept stânga. Această stângă va ficonsiderată adevărata dreaptă, iar robirea şi prizonieratul lor vor fi luate drept libertate autentică, care este samavolnicie. După asta, încă un pas – şi vom distruge tot ce există pe pământ. Împreuna cu noi, oamenii vor începe să jinduiască devastarea şi distrugerea stihinică a tot ceea ce există.

N.P. Riskovski – Marşul distrugătorului (1905)

1 Comment

1 Comment

  1. Brindusan Cristian

    19 aprilie 2017 at 17:24

    I n t e r e s a n t

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.