Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Bine de știut! Cum puteți ”citi” caracterul unui om după trăsăturile feței

Oamenii cu buze groase au o predispoziţie pentru plăceri, iar dacă au buza de jos mai proeminentă acea persoană are o natură iubitoare şi un caracter nehotărât. Dacă mai are şi bărbia despărţită în două înseamnă lenevie şi egoism.

Buze palide şi fălci pătrate arată avariţie, brutalitate, egoism, cruzime, dar un bun afacerist. Când buza de sus acoperă o parte din cea de jos arată un caracter bun, o persoană iubitoare de distracţii şi plăceri, iar dacă ele sunt subţiri, puţină generozitate şi foarte mult egoism.

Buzele groase sunt preferate celor subţiri. Când buza de jos este mai mult ieşită în afară, ea indică forţă satirică, cinism, dar şi talent.

Gura perfectă este aceea cu buzele închise, fără a fi strânse şi în armonie cu faţa. Ea arată fermitate, puţină expansivitate şi multă fineţe în afaceri.

Urechile mari cu loburi groase indică grosolănie şi înclinaţii de a face avere prin orice mijloace.

Urechile depărtate de cap denotă cruzime, iar cele aşezate vertical indică un om cu mult curaj, energie şi forţă.

Urechile mică arată distincţie, maniere, posesorul ei fiind capabil de multă afecţiune. Cu cât lobul este mai gros cu atât şi forţa sentimentală este mai mare.

Urechile prea mici aparţin oamenilor timizi şi rezervaţi, iar dacă sunt înguste, aceste caractere se amplifică.

Urechea mijlocie aparţine celor ce au o fire fermă şi sunt plini de energie.

Urechea normală este aceea ce nu trece mai sus de înălţimea sprâncenelor şi nici mai jos de vârful nasului.

Urechile mai înalte decât sprâncenele arată un caracter răzbunător, cu tendinţă spre criminalitate. Dacă loburile sunt desprinse de cap denotă generozitate şi spirit liberal.

Barba osoasă indică fermitate, chibzuinţă, iar dacă este pătrată fermitate.

Bărbia rotundă şi ieşită în afară arată forţă şi instinct material. Aceşti oameni inspiră încredere prin înţelepciune, prudenţă şi firea lor simpatică.

Bărbia pătrată cu gropiţe aparţine celor cu temperament iute, oameni fermi şi încăpăţânaţi.

Bărbia dreaptă exprimă răceală şi egoism, iar dacă şi umerii obrajilor sunt ieşiţi, avariţie şi o mare dorinţă de bani.

Bărbia ascuţită indică egoism, cea rotundă cu gropiţe arată înclinaţii spre plăceri, dar cu multă prudenţă şi discreţie.

Bărbia lungă, pătrată şi dreaptă în jos arată omul legii, iar dacă are buzele mici şi strânse arată lipsă de milă, neîndurare.

Bărbia dublă cu obrajii mari aparţine unui om vesel, iubitor de mâncare bună şi cu înclinaţii spre plăceri senzuale. Cu cât fălcile sunt mai mari cu atât aceste caractere se amplifică.

sursa: lilianacocos.wordpress.com

2 Comments

2 Comments

  1. Antares7

    28 iunie 2017 at 5:07

    Despre degetele de la picioarele femeilor se spune;daca al doilea deget este mai lung de cat degetul mare,este recomandat ca barbatii seriosi s-o evite. Ea este o usuratica.

  2. CRIS

    28 iunie 2017 at 18:49

    mintiti,la noi la tara in Vilcea se spune ca persoana care are acel deget mai lung va fi vaduv(a)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.