Către ce ne îndreptăm? Ieri s-a strigat din nou „Alahu Akbar” în Franța dar și în Germania!!! Răniți în stare gravă…

Teroarea islamiștilor parcă nu vrea să se oprească într-o Europă slabă, condusă de pigmei.Ieri, în Germania, un fanatic islamist a hăcuit cu toporul și cuțitul câțiva pasageri dintr-un tren personal (trei oamani sunt în stare gravă) în timp ce striga Alahu Akbar (Alah e mare) și tot ieri, un alt scelerat a strigat același lucru pe o plajă din Franța, amernințând lumea cu moartea…

ATACUL DIN GERMANIA:

„Faptele s-au petrecut în jurul orei locale 21:15 (22:15, ora României), la bordul unui tren regional care făcea legătura între orașele Treuchlingen și Würzburg, din sudul Germaniei. Individul a început să-i atace pe pasageri cu un topor și un cuțit, cu puțin timp înainte ca trenul să ajungă la Würzburg. Atacul s-a soldat cu trei răniți grav, un altul are răni ușoare, iar mai multe persoane au primit tratament pentru șoc psihologic.

Atacatorul a reușit să coboare din tren, poliția l-a urmărit și l-a împușcat mortal.” (Digi 24)

FRANȚA:

„Un barbat a fost arestat luni dupa ce a strigat “Allah akbar” si “Va voi ucide” pe o plaja din Franta, din zona Canalului Manecii. Martori la incident au dat alerta, dupa ce l-au auzit pe barbatul imbracat in haine arabe traditionale urLand si amenintand. Suspectul a fost retinut dupa circa 20 de minute. O echipa de genisti a intervenit pentru a-i verifica rucsacul. Incidentul a avut loc pe plaja din Jullouville, in apropiere de Mont-Saint-Michel.” (Pro Tv)

Încet, încet, Europa moare, în primul rând datorită pigmeilor politici de teapa lui Merkel și Holande care vulnerabilizează întreg continentul, discriminând autohtonii în fața imigranților. Oare cât de mare ar trebui să fie catastrofa, pentru ca în sfârșit să se pună piciorul în prag și să se stopeze islamizarea Europei? Ce mai trebuie să se petreacă pentru ca națiunile europene să se scuture de căpușele care le conduc?

autor: Daniel Roxin

sursa: cunoastelumea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *