Cele 3 lucruri cancerigene pe care s-ar putea să le ai in dormitor. Încearcă să scapi de ele!

foto: airbnb.com

Dormitorul trebuie sa fie cea mai curata si relaxanta camera din casa. Acesta este locul in care ne odihnim. In timpul somnului organismul trebuie sa se refaca dupa o zi grea in care a fost expus numerosilor factori negativi din mediu.

Procesul de refacere este insa impiedicat de multe persoane fara sa-si dea seama. Si asta, deoarece aduc in dormitor obiecte cancerigene ce afecteaza organizmul. Daca si tu ai aceste lucruri in dormitor, scapa imediat de ele.

Odorizante pentru camera
In fiecare casa, aproape, exista cel putin un odorizant de camera. Indiferent ca este vorba despre un spray, un odorizant lichid sau solid, toate sunt toxice pentru organismul uman. Acestea sunt realizate cu parfum sintetic si contin multe chimicale in compozitie, multe dintre acestea, cancerigene.

Dispozitive electronice
Dispozitivele electronice (telefon, uscator de par, ceas electronic, router de internet, etc.) emit radiatii. Acestea reprezinta un agent cancerigen, potrivit numeroaselor studii efectuate de-a lungul timpului. Daca nu te poti „dezlipi” insa de telefon, cel mai bine este sa il treci pe modul avion in timp ce dormi. Astfel, radiatiile emise de acesta sunt mult mai mici.

Mobilier din piele sintetica
Mobilierul din piele sintetica contine PVC, un disruptor endocrin, si alte substante chimice, care contin adesea ingrediente toxice pentru organism, scrie eva.ro. In plus, acestea sunt ignifuge. Substantele cu care sunt tratate sunt foarte toxice ducand la problemele de sanatate printre care se numara: cancer, tulburarile hormonale si efectele negative asupra dezvoltarii creierului, in special in cazul copiilor.

Sursa foto: casa.acasa.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *