
foto: Believeit.ro
Efectele benefice ale curei cu apă de izvor
Cura cu apă de izvor, urmată minimum 10 zile, acţionează benefic asupra digestiei, eliminând constipaţiile şi iritatiile colonului. De asemenea, scade incidenţa bolilor reno – urinare, alergiilor, gutei, reumatismului şi afecţiunilor vasculare. În caz de gastrită, duodenită şi arsuri, durerile specifice trebuie tratate cu un aport suplimentar de apă, durerile dispetice fiind semnul deshidratării. Ulcerul se poate vindeca de la sine, dacă, în acest caz, durerea dispare după administrarea apei (împreună cu o alimentaţie adecvată). Cu o cantitate suplimentară de apă pot fi tratate şi colicile intestinale, resimţite în partea din stânga jos a abdomenului, asociate constipaţiei.
Ce vindecă apa de izvor pură
Efectele foarte puternice de purificare şi de vindecare sunt de-a dreptul spectaculoase, rezultatele miraculoase fiind obţinute în numeroase cazuri, încă din antichitate. Astfel, după doar o zi de cură cu apă de izvor, durerile de cap şi constipaţia se vindecă, iar tusea este diminuată semnificativ. După doar 2 zile de cură cu apă de izvor, este favorizată vindecarea durerilor de stomac, hiperacidităţii, gastritei şi ulcerului. După o săptămână de tratament cu apă pură de izvor bolile uro – genitale şi reumatismul se ameliorează până la dispariţie.
Rezultate spectaculoase s-au înregistrat în cura cu apă de izvor pură urmată pe o durată de minimum o lună de zile, aici, efectele puternice de vindecare constând în vindecarea hipertensiunii, precum şi în ameliorarea considerabilă a diabetului şi cancerului în faze incipiente. Trei luni de cură cu apă de izvor face adevărate miracole pentru sănătate, tuberculoza pulmonară (TBC – ul) şi chiar paralizia fiind vindecate.
Contraindicaţii
Cura cu apă de izvor este contraindicată în caz de insuficienţă renală, cardiacă, hipertensiune arterială (se cere sfatul medicului), glaucom, chisturi ovariene de dimensiuni crescute, fibroame uterine mari, tumori cerebrale, bronşiectazii, maladia Crohn, rectocolite ulcero hemoragice, apendicită acută, adenom de prostată, dizenterie, holeră, vezică hipertonă, ruptură sau rupturi de perineu.
sursa: topremediinaturiste.ro
