De ce purtăm verigheta pe al patrulea deget

foto: rosachacerimonialeassessoria.blogspot.com

Chinezii au o explicațe foarte frumoasă. Se crede că fiecare deget al mâinii reprezintă persoanele din viața ta.

Degetul mare reprezintă părinții, arătătorul – frații, mijlociul – pe tine însuți, inelarul reprezinta sufletul pereche și degetul mic – copiii.

Acum asează-ți degetele ca in poză. Pune-ți mâinile față in față, indoaie degetele mijlocii și lipește-le, apoi apropie vârfurile celorlalte degete.
Încearcă să desparți degetele mari, care reprezintă părinții. Vei putea pentru că destinul părinților nu este să trăiască cu tine pentru tot restul vieții. Te vor părasi mai devreme sau mai târziu.

Apropie din nou toate degetele și acum încearcă să desparți degetele arătătoare, care reprezintă frații. Vei putea pentru că destinul fraților este să-și creeze propria familie și sa-și trăiască propriile vieti.

Apropie din nou toate degetele și acum încearcă să desparți degetele mici, care reprezintă copiii. Vei putea pentru că ei vor crește, se vor căsători și își vor trăi propria viață.

Apropie din nou toate degetele și acum încearcă să desparți inelarele, care reprezintă partenerul de viață. Nu vei putea pentru că destinul soțului și al soției este să rămână împreună pentru toată viața.

sursa: anatolbasarab.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *