Declarația năucitoare a Strategului Șef de la Casa Albă: „ Întunericul e bun. Darth Vader. Satana. Asta înseamnă putere!”

trump

Steve Bannon, nationalistul ales strateg sef la Casa Alba de Donald Trump, spune ca nu regreta nimic din afirmatiile si deciziile sale controversate si anunta o revolutie in Partidul Republican.

„Intunericul este bun. Dick Cheney. Darth Vader. Satana. Asta inseamna putere. Ne ajuta cand ei o iau razna. Cand sunt orbi si nu vad cine suntem si ce facem”, a declarat Steve Bannon referindu-se la contestatari, intr-un interviu publicat vineri, primul dupa alegerile prezidentiale din SUA, relateaza CNN, preluat de Ziare.com.

Decizia lui Donald Trump de a-l alege pe Bannon ca strateg sef a starnit vii reactii, viitorul presedinte fiind somat sa renunte la el.

Steve Bannon neaga ca ar fi un „nationalist alb”, asa cum a fost catalogat.

„Sunt nationalist. Sunt un nationalist economic. (…) Globalistii au strivit clasa muncitoare americana si au creat clasa de mijloc in Asia. Problema acum este ca americanii sa nu fie f*****”, a mai spus viitorul strateg sef de la Casa Alba.

Steve Bannon a declarat in interviul citat ca, daca viitoarea administratie Trump va castiga de partea sa 60% dintre votantii albi si 40% dintre cei hispanici si de culoare, atunci va guverna „50 de ani”.

sursa: aktual24.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *