Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

(Galerie foto) Funcțională și durabilă, căsuța de vacanță sub forma unui kit de 5000 de dolari

foto: inhabitat.com

Aceasta casuta arcuita este o alternativa ieftina, functionala si durabila pentru o locuinta de vacanta sau o camera de oaspeti.

Realizata de o companie din Texas, cabana poate fi folosita in felurite moduri, structura sa fiind foarte versatila. In plus, ea vine sub forma unui kit usor de asamblat, putand fiind ridicata in mai putin de 2 zile, daca exista o fundatie in prealabil. Pretul unui asemenea kit incepe de la 5000 de dolari, noteaza magazinuldecase.ro.

Interiorul poate fi amenajat dupa preferintele proprietarului, in cazul de fata elementele rustice, fiind o alegere fermecatoare pentru o casa de vacanta. Ferestrele largi si lemnul in tonuri inchise ofera incaperilor caldura si senzatia de spatiu.

Plafonul arcuit ofera dormitorului un aspect unic, in timp ce rafturile si cabinetele incastrate in pereti sunt o metoda eficienta de depozitare.

Bineinteles, cabana este dotata si cu o bucatarie complet echipata, iar spatiul deschis garanteaza o atmosfera primitoare.

Baia este de-a dreptul luxoasa, cu un spatiu generos pentru cabina de dus si elemente din stiluri diferite, care se potrivesc insa de minune impreuna.

sursa foto: inhabitat.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.