Homosexualilor, ce spuneți de asta?! Trump a numit un șef surpriză peste staff-ul de la Casa Albă

donald-trump-iowa-reuters-800x430

Președintele ales al SUA, Donald Trump, i-a desemnat pe Reince Priebus, președintele Comitetului Național Republican, ca șef al staff-ului Casei Albe și pe Steve Bannon, director al campaniei magnatului și președinte executiv al site-ului conservator Breitbart News, ca strateg-șef și consilier principal al viitorului președinte, transmit agențiile internaționale de presă.

„Steve și Reince sunt conducători foarte calificați care au lucrat bine împreună în timpul campaniei și ne-au condus la o victorie istorică. Acum, îi voi avea pe amândoi cu mine la Casa Albă unde vom munci pentru a face America mare din nou”, a adăugat președintele ales.

Reince Priebus este un creștin ortodox practicant, așa cum ActiveNews a arătat acum câteva zile.

Într-un reportaj difuzat de CNN, Priebus a mărturisit care sunt cele trei obiecte pe care le ține la îndemână, și care sunt absolut necesare pentru a-l ajuta pe parcursul zilei.

„În primul rând este vorba despre Sfânta Liturghie ortodoxă (Liturghierul -n.n.), platforma politică a partidului republican și programul echipei Milwuakee Brewers. De asemenea, Priebus își găsește alinarea în sânul familiei”, se afirmă în reportajul CNN.

Citește mai mult pe ActiveNews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *