Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Imagini șocante arată cum o mamă își abandonează copilul nou-născut într-o parcare

sugar abandonat

În ediția electronică a cotidianului național britanic Daily Mirror, a fost postat un articol completat de un video șocant, care arată momentul în care o mamă a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum își abandonează fiica nou-născută într-o parcare pentru autoturisme.

Nefericitul incident a fost capturat de camerele de supraveghere instalate într-o parcare a orașului Kazan din Republica Centrală Rusă, Tatarstan. Albina Tyuleneva, în vârstă de 40 de ani, și-a abandonat copilul care a fost născut de doar câteva ore într-o parcare și a plecat fără ca să arunce nici măcar o privire înapoi.

Poliția a arestat-o mai târziu pe femeie, care a recunoscut că a dat naștere copilului, dar a spus că a recurs la acest gest extrem deoarece nu ar fi putut avea grijă de fetiță pentru că este o persoană fără adăpost. Au găsit-o după ce a fost depistat un prosop pătat de sânge și un ursuleț aproape de locul unde a fost abandonată fetița.

În timpul interogatoriului ea le-ar fi spus ofițerilor: „Sunt fără adăpost, cum aș putea avea grijă de copilul meu? Cât timp am fost însărcinată am lucrat ca femeie de serviciu, dar acum ce aș putea face cu un copil? Nu am nimic să-i dau să mănânce, cum aș putea să-mi hrănesc copilul în aceste condiții?”.

Femeia a mărturisit că tatăl copilului este de asemenea o persoană fără adăpost, și a ajutat-o să nască fetița în spatele unui copac situat la marginea orașului. Imaginile video au devenit ulterior virale după ce au fost postate pe rețelele de socializare, și o arată pe mama care nu pare prea îndurerată cum merge pe jos printr-un parc cărând după ea un sac mare de culoare galbenă. Pe imagini se vede cum ea merge pe aleea din parc până ajunge în parcarea de autoturisme, unde se uită pe furiș în jurul ei pentru a verifica dacă nu este observată de cineva, înainte de a abandona sacul pe pământ lângă o mașină, în apropierea unei stații de ambulanță.

Din fericire un trecător a descoperit  fetița și a dat alarma după ce a auzit-o plângând în interiorul sacului. Fetița a fost dusă la un Spital cu o secție de pediatrie, unde a fost dată în îngrijirea personalului medical. Medicii au spus că nou născuta avea doar două sau trei ore de când fusese adusă pe lume, adăugând că și cordonul ombilical a fost tăiat. Cadrele medicale au confirmat că viața fetiței nu a fost pusă în pericol.

Albina Tyuleneva a fost plasată în arest preventiv pentru două săptămâni, în timp ce ancheta poliției continuă. Întâmplarea scoate în evidență lipsa de perspectivă a persoanelor confruntate cu această situație în statele în care protecția socială are lacune legislative și aceste cazuri sunt tratate cu indiferență.

sursa: blastingnews.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.