Inscripționările de pe ambalajele de produse cosmetice și ce ar trebui să cunoști despre ele

simbolurile-de-pe-cosmetice

Aceste desene le vedem pe ambalajele produselor pe care le cumparam, dar nu le bagam in seama. Totusi ele ne explica aspecte importante despre acel produs care urmeaza sa-l folosim pe piele.

срок годности косметики после вскрытия

Adesea pe ambalajele produselor cosmetice nu este indicată data de fabricare şi termenul de valabilitate în forma cu care ne-am obişnuit: zi, lună, an. Pe unele dintre ele în general este indicat un cod din cifre şi litere, care trebuie descifrat cu ajutorul calculatorului pentru a fi înţeles.

Verificarea termenului de valabilitate a produselor cosmetice

срок годности косметики после вскрытия

De cele mai multe ori pe ambalajului produsului sau chiar pe produs este un mic indicator care arată termenul de valabilitate a produsului după deschiderea sa. E vorba de imaginea unui borcănaş deschis pe care e indicat numărul de luni. Nota bene: cu cât mai mic este acest număr, cu atât mai puţini conservanţi conţine produsul dat. Respectiv substanţele organice, naturale au aici o pondere mai mare.

срок годности косметики после вскрытия

Recomandarea noastră este să scrieţi pe fiecare produs cosmetic pe care îl folosiţi data la care a fost deschis pentru prima dată. Astfel veţi putea verifica uşor dacă produsul este expirat sau nu şi să scăpaţi de el dacă este cazul.

срок годности косметики после вскрытия

Vă urăm să aveţi mereu posibilitatea de a procura doar produse calitative! Prietenele dvs. vă vor fi recunoscătoare dacă le veţi arăta acest truc.

Nu folositi produse dubioase sau expirate nici daca au un aspect aparent „sanatos”, aveti grija de sanatatea tenlui vostru. Schimbarea mirosului unui produs este un semn clar ca acela nu mai este bun, mai ales la rujuri. Multe din neglijarile noastre favorizeaza formarea ridurilor.

SURSA: exclusivenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *