Connect with us

Hi, what are you looking for?

Știință

Instalaţia inventată de un român ar putea pune capăt războaielor pentru petrol

Gavrilas-Gabriel-590x331

La fel cum se întămplă dintotdeauna instituţiile statului Român ignoră compatrioţii noştri cu potenţial iar aceştia iau drumul străinătăţii iar mai nou în timp ce aceştia pleacă statul Român importă refugiaţi care nu au nici în clin nici în mânecă cu România, nici cu trecutul nostru, nici cu patriotismul, nici cu aspiraţiile noastre, nici cu străbunii noştri şi îi trateză mai bine decât pe un Român obişnuit. Gavrilaş Dumitru Gabriel, un Oneştean de excepţie, autodidact, medaliat cu aur la EUROINVENT Iaşi de către un juriu internaţional a inventat o instalaţie de generare a energiei electrice inerţială care foloseşte legea inerţiei pentru a produce energie electrică.

Iată explicaţia referitoare la invenţie pe care Dumitru Gabriel o dă: “este vorba despre o instalaţie de generare a energiei electrice care poate fi folosită atât în locuinţele particulare, ateliere, fabrici etc cât şi pe autovehicule mai mici sau mai mari. Instalaţia foloseşte una sau mai multe volante mari care compensează puterea mică a electromotorului care acţionează instalaţia (printr-un sistem de curele cu fulii diferenţiate) energia produsă fiind stocată într-unul sau mai mulţi acumulatori, de aici se alimentează electromotorul instalaţiei cu o mică parte, energia reziduală rămasă fiind folosită în alte scopuri”.

Vă prezentăm mai jos şi schema invenţiei.

schema inventie

Invenţia este una de exepţie pentru că poate fi adaptată pentru orice consumator de energie, la orice mărime, putere, formă, poate fi transportată de la o locaţie la alta etc şi are avantajul că nu consumă nici un fel de combustibil având o autonomie mare (mai exact până o opreşte proprietarul sau se strică vreo piesă în mişcare).

Dumitru Gabriel mai spune:am trimis documentaţia atât la Dacia cât şi la alte intreprinderi de profil dar de la Dacia am primit un răspuns sec că nu sunt interesaţi, de la Electroputere Craiova nu am primit nimic, singurii care mi-au raspuns au fost cei de la BMW care au spus că ar fi interesaţi dar numai după ce iese brevetul dar brevetul iese dupa 5 ani nu ca în Germania dupa 1 an. Păi voi mai fi eu după 5 ani să le dau brevetul când am rămas deja dator la întreţinere iar primăria Oneşti căuta să mă oblige să plătesc nişte amenzi care nu-mi aparţineau doar ca să nu-mi dea ajutor social (noroc de un mare om şi avocat care m-a învăţat ce trebuie să fac să câştig în instanţă)? Un prototip demonstrativ există realizat din piese împrumutate sau donate adus până la nivelul de 80% în sensul că dintr-un kw jumătate scoate 2,5 kw ora dar pentru închiderea buclei electrice mai este nevoie de o investiţie şi nu găsesc persoana interesată să mă ajute să închid bucla electrică în aşa fel încât instalaţia să fie complet autonomă”.

De ce statul Român nu are grijă ca aceste valori să rămână în ţară şi sunt forţate să lucreze pentru alte state care nu au contribuit cu nimic la formarea şi pregătirea lor din banii noştrii? Sunt ţări care plătesc un talent sau o inteligenţă înainte de afirmare iar la noi nici după ce ai făcut 80% din invenţie prin eforturile proprii nu eşti văzut de parcă ai fi din sticlă. Iată una din diplomele obţinute la EUROINVENT.

GAVRILAȘ-BABRIEL-DIPLOMĂ-MEDALIAT-CU-AUR-590x427

În ritmul acesta nu doar că o s-o ducem în ţara noastră mai rău ca stăinii dar în şcolile noastre nu vor mai preda profesori Români iar uşor, uşor nu vom mai învăţa Româna iar prin instituţiile de învăţământ superior poate nu se va mai preda ingineria, cibernetica sau fizica se va preda creşterea caprelor, arta minciuni, linguşitoria academică etc.

Dacă vreţi să participaţi în vreun fel la punera în practică a acestei invenţii puteţi lua legătura cu autorul la numărul de telefon: 0747562702 sau la email gabriely20@yahoo.com.

TRIMITE ARTICOLUL PE FACEBOOK, folosind butonul de DISTRIBUIRE DE MAI JOS, în speranţa că cineva îl va ajuta pe geniul nostru român! Mulţumim!

Articol relatat de portalul expunere.com.

1 Comment

1 Comment

  1. MIRA

    18 august 2017 at 18:12

    NU ARE NIMENI INTERES CA RAMAN BAIETII DESTEPTI FARA AFACERE BANOASA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.