Mărturie cutremurătoare: Cum sunt chinuiți românii de alți români în țări străine – video

romani in tari straine

Datorita unui roman din Italia, care a prins curaj sa vorbeasca in fata camerelor, s-a putut dovedi ca muncitorii romani sunt pacaliti chiar de alti romani care au reusit sa-si construiasca o afacere pe meleagurile straine.

Daca patronii italieni sunt cei care profita de pe urma muncitorilor straini, tinandu-i in conditii inumane de trait, obiligandu-i sa lucreze cate 12-15 ore/zi indiferent ca pot sau nu, fiind platiti cu doar cateva sute de euro, ei bine nici romanii, patroni in Italia nu sunt mai prejos, relateaza AFP, citat de infoalert.it

Un videoclip aparut pe o retea de socializare  in care un roman din zona Agrigento, vorbeste pe tot parcursul reportajului jumatate italiana si jumatate romana, le atrage atentia romanilor, muncitori la asa zisii “caporali”.

Romani inselati de alti romani, mergeti si chemati garda financiara, declara romanul din clip, Constantin Codreanu.

Pentru a nu fi acuzat de moartea acestuia, patronul serei l-a tarat afara, improvizand cu totul si cu totul alta poveste.

De asemenea romanul sustine ca “romanasii smecheri din Italia traiesc bine pe spatele altor amarati. Romanii isi bat joc de romani”.

Articol relatat de portalul romanin.eu

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *