Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

MIRACOL: „Dumnezeu a prins-o în braţele sale”. O tânără de 16 ani a supravieţuit unei sărituri din avion cu o paraşută defectă

parasutista

O tânără de 16 ani din oraşul Joshua, Texas, a supravieţuit unei căderi de la peste 1.000 de metri după ce paraşuta fie i s-a încâlcit, fie s-a defectat, la scurt timp după ce a sărit din avion, scrie independent.co.uk.

Makenzie Wethington a primit cadou de la tatăl ei un salt cu paraşuta deasupra statului Oklahoma, la împlinirea vârstei de 16 ani. Însă evenimentul care ar fi trebuit să fie unul fericit pentru cei doi, din moment ce au sărit împreună, a fost cât pe ce să se transforme într-o tragedie. Spre surprinderea medicilor, fata a supravieţuit căderii libere.

Sora tinerei, Meagan Wethington, le-a declarat jurnaliştilor că este posibil ca paraşuta fie să se fi încurcat, fie să fi fost defectă.

Meagan a mai spus că instructorii au încercat să vorbească cu tânăra prin radio, în timpul căderii, dar fata nu a răspuns, posibil pentru că îşi pierduse cunoştinţa.

Potrivit chirurgului traumatolog, dr. Jeffrey Bender, în urma căzăturii, tânăra s-a ales cu o rană la ficat, pelvisul fracturat, fractură în zona lombară, fractură de umăr, mai multe coaste rupte şi un dinte spart.

„Nu cunosc amănunte despre accident, pentru că nu am fost acolo. Dar, dacă a căzut într-adevăr de la peste 1.000 de metri, atunci nu am idee cum a supravieţuit”, a spus dr. Jeffrey Bender.

Tatăl fetei, care a sărit primul din avion, a aterizat în siguranţă şi a privit îngrozit fiica cum cade în spirală, fără să-şi poata controla coborarea.

In 2013, un alt paraşutist a supravieţuit unei căderi de la 3.000 de metri, după ce paraşuta sa s-a strâns în timpul unei manevre făcute cu un prieten.

Sursa: antena3.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.