Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

(video) Capela Loretto. Mai mult de 250000 de vizitatori pe an sunt atrași de miracolul de aici

DCF 1.0
usahomeandgarden.com

Orasul Santa Fe , New Mexico USA

De peste 130 de ani, mai mult de 250000 de vizitatori pe an sunt atrasi de misterul scarii din capela Loretto, Santa Fe.
Capela a fost construita in sec.XIX cu ajutorul banilor stransi din donatii de catre calugaritele purtand hramul „Maicii Luminii”. Legenda spune ca arhitectul Antoine Mouly (cel care construise si catedrala Sf.Francisc din Santa Fe) a murit in timpul lucrarilor la capela, iar calugaritele si-au dat seama ca lipseste o scara care sa permita accesul in loja corului.

usahomeandgarden.com

In disperare de cauza, s-au rugat incontinuu, vreme de 9 zile, Sfantului Iosif, patronul dulgherilor, iar rugile le-au fost ascultate. In a zecea zi, la poarta le-a batut un necunoscut, care s-a oferit sa le faca o scara, cu conditia sa-l lase singur sa lucreze. Omul nu avea decat instrumente simple – un fierastrau, un teu si cam atat- dar in 6 luni a reusit sa ridice o scara eliptica senzationala!

usahomeandgarden.com

Fara pilon central de sustinere (pare ca se tine singura in aer), cu doua rotiri complete de 360 de grade si fara nici un cui! Are 6 metri inaltime si e cu totul si cu totul din lemn, un lemn care nu se gaseste in zona.

Pentru a amplifica misterul si mai mult , dupa terminarea lucrarii, lucratorul a disparut brusc fara a astepta plata si fara sa lase vreun indiciu in privinta identitatii sale.
Se crede ca meseriasul ar fi fost insusi Sf.Iosif, tatal lui Iisus si dulgher in viata pamanteana. Iar o tulburatoare coincidenta face ca numarul treptelor scarii (egale ca inaltime) sa fie…33, exact numarul anilor avuti de Mantuitor la rastignire.

sursa: astrologykom.blogspot.com

sursa foto: usahomeandgarden.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.