Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

„Nostradamus din Serbia” spunea despre TRUMP, acum un secol: „bărbatul nobil și onest cu părul roșu va conduce lumea”

mitar

Mitar Tarabic, „Nostradamus sarb”, este renumit pentru profetiile sale incredibil de exacte si detaliate, ce fac trimitere la evenimente istorice, precum primul Razboi mondial sau regimul nazist in Germania.Acesta a trait in Serbia de astazi intre anii 1829-1899.

Nascut in satul Kremna, unde si-a petrecut, de attfel, intreaga viata, Mitar, o persoana extrem de religioasa, si-a incredintat gandurile si viziunile preotului Zaharja Zaharic, nasul si duhovnicul sau, care le-a consemnat intr-un caiet special. Documentul, adica atat cat a ramas din el dupa un incendiu produs in 1943, se afla astazi in posesia lui Dejan Makencovic, stranepotul preotului.

Cele mai cunoscute profetii ale lui Tarbic pe plan local, vizeaza o serie de evenimente politice care au zguduit Serbia acelor vremuri. Printre altele, Mitar a prezis asasinarea familiei regale a Serbiei, Obrenovic, drama care consumat in 1903, preluarea conducerii in Rusia de catre un „rege rosu”, aluzie la Stalin si infrangerea Germaniei naziste de catre aliati.

Tot el a anticipat aparitia televizorului, a calculatorului, telefoanelor mobile si a masinilor, decaderea spirituala din zilele noastre, poluarea si distrugerea naturii, Noua ordine mondiala. „Oamenii vor plasmui o cutie, un fel de masinarie cu imagini miscatoare, insa ei nu vor fi in stare sa stea de vorba cu mine, care voi fi mort pe atunci, chiar daca aceasta masinarie cu poze va fi mai aproape de cealalta lume. Cu asa masinarie, omul va putea sa vda tot ce se intampla oriunde in lume”.

Pe de alta parte, Tarabic a prezis ascesiunea la putere globala a unui „barbat nobil si onest cu parul rosu”, descriere pe care unii au atribuit-o presedintelui ales al Statelor Unite.  „Lumea va fi guvernata de un barbat nobil si onest, cu parul rosu, care va aduce bunastare pretutindeni” pe glob, afirma profetul  cu mai bine de un secol in urma, informeaza incomemagazine.ro.

„El va avea viata lunga si va ramana la putere pana la moarte. Nu vor fi razboaie pe durata domniei sale si o perioada dupa, dar apoi oamenii vor intra intr-o noua era a raului si urii din cauza prostiei lor”, avertiza Tarabic.

Intre timp, Allan Lichtman, omul care, incepand din 1984 a prezis fara greseala rezulatele alegerilor americane, inclusiv victoria lui Trump, crede ca republicanul nu-si va incheia mandatul. „Vreau sa fac o alta profetie: nu se bazeaza pe sistemul meu, ci este mai degraba un presentiment. Practic, sunt sigur ca Trump va oferi motive pentru destituirea sa, facand ceva care va pune in pericol securitatea nationala”, a explicat Lichtman intr-un interviu pentru Washington Post.

sursa: stiripesurse.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.