O ATITUDINE NORMALĂ! O femeie din America s-a căsătorit cu o gară de tren!

Femeia susține că momentele de tandrețe cu gara Santa Fe sunt identice cu acelea când săruta un bărbat. Ea spune că nu este nebună, atitudinea ei putând fi comparată cu cea a lesbienelor sau homosexualilor.

Carol spune că reușesc chiar să facă și dragostea, descriidu-se ca o femeie sexual obiectuală, o persoană care este atrasă sexual de clădiri și obiecte. Această înclinație sexuală spune că și-a descoperit-o la vârsta de 40 de ani, când a căutat pe internet detalii despre acest aspect. Până în acel moment avusese relații și cu bărbați, cea mai lungă fiind de 18 luni, dar spune că niciodată nu au satisfăcut-o ca momentele petrecute cu și în gara Santa Fe. Tot actul se desfășoară mintal, motoarele pornite ale trenurilor incitând-o foarte mult.

Își vizitează în fiecare zi soțul

Femeia face în fiecare zi o plimbare de 45 de minute cu autobuzul pentru a petrece timp cu clădirea gării, pe care o mângâie și o sărută.  „Sunt căsătorită cu gara din Santa Fe, numele ei este Daidra.  Nu am început o relație până în 2011, dar eram îndrăgostită de gară de când aveam nouă ani. Când ne-am căsătorit i-am spus că o iau ca partenerul meu.  A fost cea mai fericită zi din viața noastră”, le-a spus Carol jurnaliștilor de la Mirror.

Carol nu este singurul caz de acest gen din lume.  Erica Eiffel, de asemenea o femeie atrasă de obiecte, s-a căsătorit cu Turnul Eiffel din Paris în 2007. Ei i-a fost interzis accesul în prejma turnului după ce a fost prinsă de mai multe ori sărutându-l.  Un alt caz este Eklöf Berliner-Mauer, care a fost prins în tandrețuri cu zidul Berlinului în 1979 și se crede a fi prima persoană care pretinde că are o astfel de atracție.

sursa:evz.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *