Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

O creatură GIGANT, descoperită în lacul Labynkyr din Siberia. Dovezi ale existenței lui Nesski

Nesski, Foto: Siberian Times

Nesski, Foto: Siberian Times

Cercetatorii rusi au descoperit mai multe dovezi ale existentei lui Nesski, o bizara creatura marina care ar trai în lacul Labynkyr.

Printre dovezi se afla si o fotografie în care se presupune ca este capul monstrului, potrivit Siberian Times. Cunoscut drept „diavolul”, exista marturii despre el înca din secolul al 19-lea, ce spun ca animalul ar avea falci imense.

Profesorul Lyudmila Emeliyanova de la Universitatea din Moscova a declarat pentru Siberian Times ca în timpul misiunii sale stiintifice la lacul Labynkyr a înregistrat câteva obiecte incredibil de mari sub apa, cu ajutorul sonarului. Pe baza înregistrarilor sonarului, expertii au desenat cum ar putea arata creatura în realitate.

„Ne aflam în cea de-a patra sau a cincea zi la lac, când sonarul nostru a depistat un obiect imens în apa, sub barca noastra. Era, clar, viu si prea mare pentru a fi una din speciile de pesti din lac (…) Am fost surprinsa, dar nu speriata sau socata, întrucât nu am vazut animalul, doar am gasit un obiect ciudat în apa. Dar, ca cercetator, nu va pot oferi o informatie despre ce era acel lucru”, povesteste dr. Emeliyanova, care subliniaza ca este nevoie de o noua misiune pentru a afla adevarul.

„Este un mister în lac, întrucât nu exista fum fara foc”, a mai spus ea. Cercetatorul mai povesteste cum doi pescari i-au spus ca, la un moment dat, ca barca de 10m în care se aflau a fost scoasa la suprafata, ca si cum cineva ar fi împins-o de sub apa, însa nu au vazut nimic.

O alta marturie vine de la un grup de geologi rusi, care pescuiau în lac, si au vazut un cap imens, al unei creaturi ciudate.

În 1953, un „monstru” a fost vazut în lacul Vorota, din apropiere, de catre un respectat geolog rus, povestea fiind apoi acoperita de catre autoritatile sovietice. Acum însa, dr. Emeliyanova vrea sa investigheze o teorie potrivit careia cele doua lacuri sunt legate prin tuneluri subterane. În mod ciudat, desi este aproape de Oymyakon, cel mai friguros oras de pe Pamânt, lacul nu îngheata complet iarna. Exista speculatii care spun ca lacurile Labynkyr si Vorota ar putea fi locuite de ichtyozauri, reptile marine preistorice sau de plesiozauri, cum ar fi si monstrul din Loch Ness, Nessie, din Scotia.

O alta versiune ar fi ca în lac ar fi ramas balene ucigase de pe vremea când Labynkyr era legat de mare.

sursa:mediasinfo.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.