Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Poți să combați cauza bolilor de stomac cu acest remediu simplu. Smochine în ulei de măsline

smochine-cu-ulei-de-masline

Smochinele sunt benefice atât în stare proaspătă, cât şi uscate. Din păcate, fructul proaspăt nu este accesibil pentru toată lumea, aşa că v-am pregătit o reţetă minunată cu smochine uscate, pentru vindecarea întregului corp.

Dacă aveţi probleme cu stomacul sau un colesterol mărit, neapărat încercaţi acest remediu natural eficient!

PROPRIETĂŢILE SMOCHINELOR

1. Smochinele reglează activitatea tractului gastro-intestinal. Conţinutul ridicat de fibre al smochinelor ajută la pierderea în greutate şi curăţarea organismului de toxine.

2. Smochinele sunt bogate în calciu, care este foarte uşor de digerat. Perfecte pentru persoanele cu intoleranţă la lactoză.

3. Potasiul, care este prezent din abundenţă în smochine, susţine inima. De asemenea, smochinele conţin o cantitate mare de antioxidanţi, care întăresc sistemul imunitar şi îmbunătăţesc starea generală de sănătate.

4. Smochinele îmbunătăţesc pielea şi uniformizează culoarea tenului. Sunt considerate un bun remediu împotriva insomniei şi stării de greaţă.

REMEDIU NATURAL DIN SMOCHINE

Ingrediente:

  • 40 de smochine uscate
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Turnaţi ulei de măsline peste smochinele uscate, închideţi borcanul cu un capac. Păstraţi smochinele în frigider ceva mai mult de o lună.

După 40 de zile, puteţi lua medicamentul:  o smochină uscată în ulei pe stomacul gol, va contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi la rezolvarea problemelor existente. Aceste fructe uscate, îmbibate în ulei, au proprietăţi benefice de neegalat!

sursa: sanatosi.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.